Ion Dichiseanu, primele declarații după internare

Ion Dichiseanu, internat la Clinica de Urologie și Transplant Renal din Cluj, a ținut să facă primele declarații referitoare motivul internării sale și să-și liniștească admiratorii.

 Vestea că Ion Dichiseanu a fost operat la o clinică din Cluj a făcut astăzi înconjurul presei tabloide din România. Acorul a ținut să infirme zvonurile conform carora ar fi suferit o intervenție laparoscopică, de îndepărtare a pietrelor de la rinichi, la Clinica de Urologie și Transplant Renal din Cluj.

Acesta a declarat că este sănătos și că nu are probleme cu rinichii sau alte afecțiuni. ,,N-am nimic nici la rinichi, nici la nimic. Sunt sănătos tun. Am venit în vizită la un foarte bun prieten de-al meu din Cluj, la directorul Clinicii de Urologie,  să-mi fac niște investigații de control. Stau aici până duminică pentru că luni am spectacol la București."

Ion Dichiseanu are 79 de ani și este un cunoscut actor de film și teatru din România. A jucat în 45 de filme, cele mai cunoscute din cariera maestrului fiind ,,Toate pânzele sus" , ,,Trandafirul galben" și ,,Burebista".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel