Ion Caramitru, în spital. Ce i-au descoperit medicii în SÂNGE: Va trebui să rămână în spital

Foto: Facebook Ion Caramitru
Foto: Facebook Ion Caramitru

Ioan Onisei a făcut declarații despre starea de sănătate a lui Ion Caramitru.

Actorul Ion Caramitru nu a ajuns la Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR) din motive medicale, fiind internat în spital.

Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent, miercuri seară la Iaşi, unde, de la ora 20.00, în Piaţa Unirii a avut loc deschiderea oficială a ediţiei a XII-a SFR care îi este dedicată. La Gala de deschidere a SFR a fost proiectat, în aer liber, filmul "Ştefan Luchian", o producţie din 1981 care poartă semnătura regizorului Nicolae Mărgineanu, în care Ion Caramitru interpretează un rol magistral.

"Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (...) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (...) E în revenire, e în investigaţii medicale. (...) Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav. Nu e COVID-19 şi nu sunt alte probleme. Festivalul merge mai departe. Suntem alături de domnul Caramitru. Cu siguranţă, dacă va putea va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare. Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune. Pentru noi ca organizatori este complicat să munceşti un an de zile în jurul unui personaj şi la un moment dat să se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă bucur că domnul Caramitru este bine", a declarat Andrei Giurgia, preşedintele ARTIS, organizatorul evenimentului cultural, potrivit Agerpres.

Ce au descoperit medicii în sângele lui Ion Caramitru

Deși, în primă fază, medicii erau optimiști, lucrurie nu par a fi așa. Pentru moment s-a decis menținerea actorului internat, după ce i s-a depsitat o infecție în sânge. Medicii acum sunt sceptici în a da un nou diagnost clar.Cu toate acestea, se așteaptă rezultatul mai multor analize.

Potrivit impact.ro, medicii i-ar fi găsit o infecție în sânge. Analizele nu sunt toate concludente, așa că s-a decis menținerea acestuia internat în spital.

Ioan Onisei, despre starea de sănătate a lui Ion Caramitru

În urmă cu șase zile, Ioan Onisei, director general adjunct al Teatrului Naţional Ion Luca Caragiale din București, declara că Ion Caramitru se simte mai bine, dar sub antibiotice, dar că nu știe deocamdată care este diagnosticul.

"Vă pot asigura că Ion Caramitru are un tonus bun. Am vorbit personal cu el şi nu e nimic grav. Felul în care vorbeşte e neschimbat, la fel şi starea sa de spirit e cea cu care ne-a obişnuit pe cei mai mulţi dintre noi.

Sigur că fiind vorba despre Ion Caramitru lumea se agită. Iar medicii încearcă să afle cauza pentru care necesită să fie spitalizat câteva zile. În prezent însă, nu se cunosc nici cauzele actualei stări de sănătate a lui Ion Caramitru, nici cât va trebui să rămână în spital.

Nu ştiu ce diagnostic a primit Ion Caramitru. Nu sunt medic şi nici nu am acces la cel care-l tratează. Dar, din discuţiile purtate cu colegul meu a rezultat că exista o infecţie în sânge, pare-se, care i-ar da destulă bătaie de cap. Ca atare, i s-au făcut în zilele ce au trecut tot felul de analize, iar tratamentul cu antibiotic a continuat. Însă nu ştiu cât va mai rămâne internat şi nici când va putea reveni la serviciu. O va face de îndată ce starea de sănătate i-o va permite, asta puteţi fi sigur!", a declarat Ioan Onisei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel