Iohannis, obiectiv turistic. Locul unde se înghesuie lumea

George Mihail Pârvan / 11 apr 2018 / 11:37 Salveaza PDF Comentarii

Sediul PNL din Sibiu a devenit obiectiv turistic. Motivul? Simplu: pe acolo a călcat actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis.

Românul dă o nouă dovadă că este întreprinzător din fire. Sediul Partidului naţional Liberal din Sibiu a devenit atracţie turistică. Ghizii îi aduc pe vizitatori, români sau străini, cu predilecţie pe cei germani, în faţa clădirii unde se află sediul PNL. Situat în zona istorică a străvechiului Hermannstadt, în imobilul cu pricina se poate vedea o fotografie a lui Iohannis. De asemenea, sunt proiectate şi imagini cu Klaus Werner din perioada în care îşi făcea campanie electorală, până să ajungă la Palatul Cotroceni.

[citeste si]

Liberalii îl scot în faţă

Dornici să profite de imaginea bună pe care Klaus Iohannis o are în oraşul natal şi nu doar, liberalii i-au păstrat poza în geamul sediului partidului. Klaus Iohannis a avut patru mandate de primar al Sibiului, el fiind ales edil-şef din postura de preşedinte al Forumului Democratic al Germanilor din România. În februarie 2013, Iohannis s-a înscris în PNL, renunţând la funcţia de preşedinte al FDGR, rămânând, însă, membru al respectivei formaţiuni.

În timpul celui de-al doilea mandat de primar, în 2007, Sibiu a fost desemnat "Capitala culturală europeană". Ulterior, Iohannis şi-a continuat traseul ascendent şi a devenit preşedinte al României, ceea ce pare să atragă turişti, dornici să vadă locurile unde a trăit actualul şef al statului român.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28