Ioana Ginghină, mesaj dur după separarea de Alexandru Papadopol: Nu credeam că se va ajunge acolo

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

Din cauza divorţului, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au aflat în ultima perioadă în vizorul presei. Sătulă de faptul că anumite publicaţii exagerează ştirile, căutând doar senzaţionalul, actriţa a scris un mesaj dur pe pagina sa de Facebook.

Ioana Ginghină spune că s-a ajuns la stadiul la care umanitatea nu mai contează, anumite publicaţii căutând doar senzaţionalul ştirii. 

"Presa a luat-o razna, se scriu doar minciuni. Nu credeam că se va ajunge acolo unde să nu mai conteze umanitatea, adevărul şi să se caute cu orice preț senzaționalul. Se implică în acest joc murdar oameni nevinovați si nu în ultimul rând copiii lor, care sincer vă spun că nu au nicio vină.
Ştiu ca aceste provocări, pe mine personal, ma fac mai puternică, mă ajută să cresc ca individ, să realizez ce contează în viaţă. Dar vă întreb pe voi, cei care scrieți intenționat minciuni, cu ce vă ajută?", este mesajul scris de Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au împreună o fetiţă, Ruxandra. Cei doi actori au divorţat după 12 ani de căsnicie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel