"Intrebari si Provocari" cu Feli in studioul DigiFM

 Săptămâna bună se cunoaşte de dimineață la DigiFM. În special când prima invitată a rubricii “Întrebări și Provocări” de la matinalul “Prima Ediţie” este simpatica și talentata, Feli.

Ce am descoperit astăzi despre artista Feli? Că frumusețea și vocea incredibilă sunt caracteristici minunate, dar când sunt alăturate unei personalități prietenoase, completate de un simț al umorului bine dezvoltat, ai rețeta perfectă pentru un invitat pe care l-ai păstra în studio.

“Eu sunt fan Feli”, ne-a spus Cătălin Striblea, unul dintre cei doi matinali de la DigiFM, „şi mă bucur de fiecare data când vine la radio. Îmi place sinceritatea ei și faptul că are curaj să spună lucruri pe care multă lume le-ar ascunde. Mă bucur și mai tare că prima noastră rubrică ”Intrebări și provocări” a fost cu ea, pentru că puțini sunt cei care le spun, așa, pe șleau.

[citeste si]

De altfel, sper ca publicul să vadă în demersul nostru, că, la Digi FM, artiștii fac un pic mai mult decât să cânte și să spună data viitorului videoclip. Aici, lumea vine să pună povestea din care toți avem de invătat.” adaugă Bogdan.

Reacția invitatului și bucuria prezentatorilor au făcut deliciul ascultătorilor, la noua rubrică de la DigiFM, "Întrebări și provocări", rubrică la care invitații "Primei ediții" răspund la întrebări personale sau intime și sunt scoși la diverse provocări.

Bogdan Miu, cealaltă jumătate a matinalului DigiFM ne-a dat mai multe detalii. "Am râs mult în dimineață asta la radio. Feli a răspuns provocărilor noastre, de la “Ïntrebari și provocari”, rubrică în care îi punem pe invitați să extragă câte un bilețel unde găsesc cele mai interesante întrebări și provocări. A avut noroc și i-a picat ceva ușor de data asta. Am aflat că primul ei sărut s-a întâmplat pe la 10 ani, sub balconul de la bloc. Mai ceva ca în Romeo și Julieta, doar că la Sebeș, nu la Verona."

Ce părere a avut Feli despre noua rubrică și cum s-a simțit în vizită la noi? Am aflat direct de la ea. "Mi-am început săptămâna într-o atmosferă tare frumoasă la la Digi FM și am plecat acasă cu zâmbetul pe buze! Abia aștept să revin cu noul single scris din toată inimă mea. Un gând pentru mine și pentru voi.”

 „Întrebari și Provocări” continuă la DigiFM, în intervalul 09:30-10:00. Gazdele emisiuni au bolul plin cu bilețele și abia așteaptă să le împartă tuturor invitaților.

Bogdan si Cătălin aduc “Prima Ediție” la DigiFM de luni până vineri, de la 06:30 la 10:00.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel