Întrebare ciudată a unui patron miliardar pentru viitorii angajați

Stewart Butterfield, patronul companiei IT Slack Technologies, din San Francisco, are un mod original de a-şi chestiona viitorii angajaţi. 

Cum pe Butterfield nu-l interesează neapărat experienţa candidaţilor, ci norocul, cei care vizează să lucreze la compania sa sunt întrebați cât din succesul lor în viaţă se datorează norocului şi cât de mult apreciază ei lucrul acesta.

El însuşi consideră că 98% din succesul lui se datorează norocului şi preferă să angajeze oameni cu procente la fel de ridicate în privinţa norocului, scrie Business Insider, potrivit romaniatv.net.

Butterfield a mai arătat că preferă oameni modeşti, care au empatie şi care astfel sunt mai de folos efortului comun de care este nevoie într-o companie.

Slack Technologies este o companie IT din San Francisco, SUA, care se ocupă de servicii de mesagerie electronică pentru alte afaceri. Fondată în 2009, compania lui Butterfield care se ocupă de servicii de mesagerie electronică pentru alte afaceri, are acum o valoarea de piaţă de 2,8 miliarde de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel