”Insula Iubirii”, scandal după ce o concurentă s-a sinucis

Temptation Island
Temptation Island

O concurentă ”Insula Iubirii” s-a sinucis. Iubitul el, cel care a găsit-o, a ales și el aceeași cale. 

Este vorba despre Sophie Gradon, fostă concurentă a emisiunii „Insula iubirii", din Marea Britanie. Ea  s-a sinucis la vârsta de 32 de ani, în data de 20 iunie 2018. Tânăra a fost găsită moartă în propria locuință chiar de către iubitul ei. 

În 18 aprilie, în presa din Marea Britanie a izbucnit un adevărat scandal din cauză că ancheta a concluzionat că tânăra și-a pus capăt zilelor după ce a combina o supradoză de cocaină cu alcool. Înainte să-și pună capăt zilelor, tânăra i-ar fi zis unui prieten: „Dacă aș putea să scap, aș face-o". 

Părinții lui Sophie Gradon resping categoric rezultatele anchetei și susțin că, post mortem, fiica lor a fost diagnosticată cu malformație arteriovenoasă (AVM), o afecțiune care afectează legătura dintre arterele și venele unei persoane. În unele cazuri, AVM poate influența capacitățile de gândire și de raționament ale unei persoane. Părinții Sophie au susținut că AVM ar fi avut un "impact sever și brutal" asupra fiicei lor.

De asemenea, iubitul ei, Aron s-a spânzurat la 20 de zile distanță, semn că nu ar fi suportat pierderea partenerei sale.

Vezi și: Insula Iubirii, sezon 5. Radu Vâlcan, dezvăluiri din emisiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel