Instalaţie florală unică, dedicată sărbătorilor de iarnă, construită la Iași

Pe 26 şi 27 noiembrie a avut loc la Iaşi, în premieră, un eveniment de standarde internaţionale dedicat floristicii şi unul dintre puţinele evenimente de profil care au avut loc vreodată în România.

800 de flori naturale, 100 de flori trase în ceară, 500 de coli de hârtie, 10 metri de plasă de sârmă şi multe alte elemente naturale au fost mânuite cu talent timp de doar șapte ore de lucru intens de către 35 de florişti pentru a aduce magia sărbătorilor de iarnă în una dintre emblematicele destinaţii turistice ale României, Palatul Culturii din Iaşi. Ei au creat o impresionantă instalaţie florală de 4 metri înălţime.

Floristiq Art International, singura şcoală de design floral din România, în parteneriat cu Decro Floristică,  a organizat pe 26 şi 27 noiembrie evenimentul "Bloom your life Iaşi 2016”, primul eveniment care pune Iaşul pe harta designului floral. 

Organizatorii Bloom Your Life Iasi 2016 şi-au propus să ofere participanţilor o experienţă unică, indiferent dacă sunt florişti la început de drum sau fac parte din lumea florilor de mai mulţi ani sau pur şi simplu sunt pasionaţi de floristică şi au vrut sa înveţe să facă aranjamente florale pentru a-şi decora casa în perioada sărbătorilor de iarnă.

Şcoala de floristică – un proiect educaţional necesar Iaşului

Bloom your life Iaşi 2016 este totodată momentul de lansare a şcolii de floristică “Floristiq Art Internaţional” la Iaşi. 

 „Venim în premieră la Iaşi, pentru că floriştii din zona Moldovei şi din întreaga ţară au nevoie de acces la educaţie de standarde internaţionale. Am pornit acest vis de la Cluj Napoca şi vrem să îl facem accesibil floriştilor din întreaga ţară, începând în primul rând cu oraşul Iaşi. Bloom Your Life Iaşi 2016 este pentru toţi floriştii care îşi doresc să se dezvolte” declară Andreea Stor, profesor de floristică și fondatoarea Floristiq Art International.

Primul program de educaţie al şcolii de design floral din Iaşi, Foundation in Floral Design, va începe în luna februarie 2017, fiind susţinut de către Raluca Olaru, un talentat designer florist, care a devenit trainer Floristiq Art şi care va conduce filiala locală a şcolii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel