Insomnia, problema oamenilor de succes. Mărturiile lui Eminem, Jennifer Lopez și Kelly Clarkson. Cazul lui Michael Jackson, un semnal de alarmă

Foto: Unsplash, de Mathew Browne
Foto: Unsplash, de Mathew Browne

Mai multe vedete au mărturisit de-a lungul timpului ce probleme au avut din cauza lipsei somnului.

Celebritățile duc vieți fabuloase și adesea agitate, călătoresc mult, având programe riguroase în turnee sau la filmări, așa că nu este surprinzător că somnul poate să nu fie întotdeauna o prioritate în cazul acestora. Insomnia și somniferele au fost chiar cauzele unor decese în rândul vedetelor, arătând astfel cât de periculoase pot fi problemele de somn dacă nu sunt tratate responsabil, scrie CBC News.

Unele vedete au vorbit public despre problemele lor de somn, explicând cât de importantă este odihna de calitate.

Eminem


Rapperul Eminem a vorbit despre problemele sale de somn în 2006. El spunea atunci că a fost atât de ocupat în turneu încât a avut probleme cu somnul, în special în autobuze sau avioane, și nu putea adormi fără medicamente.

"M-a înnebunit. Am luat medicamente până când era să mor", a spus el. 

Mai târziu, Eminem s-a înregistrat la dezintoxicare pentru a primi ajutor.

Michael Jackson


Întrebările legate de moartea subită a lui Michael Jackson în iunie 2009 par să se concentreze pe un singur fapt - Regele Pop nu a putut dormi. În loc de somnifere standard, el s-a bazat pe un amestec de sedative puternice, inclusiv, un anestezic folosit pentru a menține oamenii inconștienți în timpul intervențiilor chirurgicale.

Cu o noapte înainte de a muri, Jackson ar fi stat treaz, imun la medicamentele pentru anxietate și relaxantele musculare, până când a primit o injecție cu propofol și a adormit în jurul orei 11 dimineața. La scurt timp după, interpretul a încetat să respire. Metodele neortodoxe ale doctorului său au dus la o hotărâre de omucidere și, sperăm, au servit ca un semnal de alarmă pentru cei care fac eforturi extreme și nesigure pentru a reuși să adoarmă.

Kelly Clarkson


Clarkson a declarat că ea compune melodii și versuri în timp ce încearcă să adoarmă. Se pare că vedeta stă trează până dimineață pentru a-și nota ideile.

"De aceea îmi este greu să dorm. Multe dintre acele momente sunt noaptea", a spus ea. 

Clarkson s-ar putea gândi la ceva: experții în somn recomandă adesea să ții un caiet lângă pat, astfel încât să îți poți nota gândurile sau grijile care amenință să te țină treaz. Ei sugerează să le scoți din minte și să te uiți la ele a doua zi.

Jennifer Lopez


Alte vedete, în schimb, fac o prioritate din somn. Jennifer Lopez a susținut că opt ore de somn pe noapte este secretul ei numărul unu de frumusețe.

"Somnul este arma mea. Încerc să obțin opt ore pe noapte. Cred că ceea ce funcționează cel mai bine este somnul, apa - și un bun demachiant", a spus ea la un moment dat.

Dar odată cu nașterea gemenilor ei în 2008, a fost forțată să sacrifice o parte din acel somn frumos. Ea a spus pentru revista People că bebelușii o țineau trează până la ora 6 dimineața.

VEZI ȘI: Câte ore doarme pe noapte Jennifer Lopez. "Unul dintre cele mai mari secrete ale mele. Există un anumit interval de ore"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel