Indila, interpreta piesei Dernier Danse, învăluită în mister

Melodia "Dernier Danse", cu care interpreta Indila a reuşit să obţină vânzări record pentru albumul său, 40.000 de exemplare într-o singură săptămână, a spart toate topurile de gen. În plus, videoclipul piesei a strâns peste 30 de milioane de vizualizări, dar și mii de comentarii apreciative și cu toate acestea CV-ul Indilei este la fel de laconic pe cât de faimoasă este melodia interpretată de ea.   

Informații sărace despre interpreta melodiei  "Derniere Danse" care seduce pe orice ascultător. Considerată cel mai proeminent artist francez al acestui început de an, Indilei continuă șochează prin misterioasă sa personalitate.

Deși acum este cunoscută publicului larg din lumea întreagă, Indila preferă să fie în continuare învăluită într-un con de umbră în ceea ce privește originile sale și caracterul său.

Ce se cunoaște este faptul că numele său adevărat este Adila Sedraia și a colaborat cu rapperi cunoscuți din Franța, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha.

Într-un interviu acordat la Paris după lansarea melodiei "Derniere Danse", cântăreața susținea că "este bătrână și că muzica ei este atemporală", dar că are între 25 și 30 de ani, relata directmatin.fr. 

Mai mult, artista mărturisea că este de preferat ca publicul să se concentreze pe muzica sa mai degrabă decât pe personalitatea ei. "M-am născut cu acest album, nu am existat înainte. Cel mai important lucru nu este viața mea, ci povestea pe care vreau să o spun publicului", susținea Indila.

Însă cine este cu adevărat Indila continuă să fie un mister, originea sa fiind un amestec de gene algeriene, cambodgiene, egiptene și indiene, iar vârsta speculându-se a fi între 22 și 36 de ani. Și totuși, vocea sa cu tonuri clare și tremolo-uri orientale o definește ca un copil al lumii actuale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel