Incredibil! Câți BANI au CÂȘTIGAT vedetele de la Ferma. Diferențe MAJORE între Anna Lesko și Anda Adam

Sursa foto: PRO TV
Sursa foto: PRO TV

Iată câți bani au câștigat vedetele de la Ferma. 

Concurenții care au participat în acest an la Ferma și-au negociat contractele la sânge. Sumele de bani pe care aceștia le-au primit sunt diferite de la vedetă la vedetă și chiar dacă telespectatorii au crezut că vor fi plătiți regește, se pare că lucrurile nu au stat tocmai așa. 

Din cauza pandemiei provocată de noul coronavirus, cel de-al cincilea sezon din Ferma a fost la un pas să nu se mai facă, însă producătorii au luat toate măsurile de protecție pentru concurenți, iar filmările au avut loc în aceeași locație care a fost folosită în 2015, mai exact pădurea de la Cocani, la 20 km de București, județul Dâmbovița.

Cât au câștigat vedetele

Filmările au durat timp de 37 de zile, în august-septembrie, iar fiecare concurent ar fi primit sume cuprinse între 200 și 500 de euro pe zi. Mai mult, înainte de a intra în reality-show, concurenții au stat și câte cinci zile în izolare, ca măsură de siguranță, potrivit viva.ro

George Burcea a încasat 20.000 de mii de euro, Anda Adam a primit 25.000, iar Cezar Ouatu a fost plătit cu aproximativ 4.500 de euro.

Giulia Nahmany și-a depășit limitele pentru 5000 de euro, iar sportivul Bogdan Stoica a luat 11.000 de euro. Paul Diaconescu a încasat și el 15.000 de euro, iar restul concurenților care au ajuns în finală au strâns aproximativ 30.000 de euro. Anna Lesko a adunat și ea aproximativ 27.000 de euro, iar Augustin Viziru care se zvonește că ar fi câștigat marele premiu, ar fi încasat 50.000 de euro.

Cea mai câștigată este cu siguranță Viviana Sposub. Bruneta a plecat acasă cu un iubit, nimeni altul decât George Burcea, iar pe lângă acest lucru în conturile sale ar fi intrat suma de 27.000 de mii de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel