Ce a vrut să spună Bill Gates cu celebra frază: Dacă facem treabă bună cu noile vaccinuri, reducem populaţia mondială cu 10-15% - VIDEO

bill gates at ted conference
bill gates at ted conference

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, cunoscut pentru donaţiile de milioane de dolari acordate cercetătorilor pentru crearea de noi vaccinuri, a găsit soluţia pentru a reduce emisiilor de carbon: reducerea numărului populaţiei globale, cu ajutorul vaccinurilor.

Într-un discurs ţinut recent la o conferinţă TED (Technology, Entertainment, Design), Bill Gates a prezentat o formulă pentru identificarea emisiilor de CO2, după cum urmează: CO2 = P x S x E x C.

P = People (persoane)

S = Services per person (costul serviciilor, pe persoană)

E = Energy per service (costul energiei, pe persoană)

C = CO2 per energy unit (emisiile CO2, pe unitate de energie)

După ce a prezentat această formulă, miliardarul de la Microsoft a explicat că pentru a aduce emisiile de CO2 cât mai aproape de zeră, „unul dintre aceşti indicatori trebuie adus cât mai aproape de zero“. Bill Gates a început apoi să descrie cum primul dintre aceşti indicatori - P (persoane) - poate fi redus. „Lumea are acum 6,8 miliarde de persoane...urmează să ajungem la aproape 9 miliarde. Dacă facem o treabă eficientă cu noile vaccinuri, sistemul de sănătate, serviciile sanitare din domeniul reproducerii, putem să reducem acest indicativ cu aproape 10 - 15 procente“, a explicat Bill Gates.

Miliadarul de la Microsoft a făcut această declaraţie fără nicio ezitare, neoferind niciun indiciu că ar fi fost o greşeală. Dimpotrivă, declaraţia cu pricina pare a fi una deliberată, o parte calculată a unei prezentări bine puse la punct şi foarte coerentă.

Atunci ce înseamnă „dacă facem treabă eficientă cu noile vaccinuri (...) putem să reducem acest indicativ cu aproape 10 - 15 procente“?

Bill Gates, care este unul dintre promotorii noilor tehnologii în toate domeniile s-a referit la două medicamente revoluţionare, aflate în faza de testare în SUA şi Coreea de Sud. ”În primul rând, este vorba despre o injecţie anticoncepțională, care se administrează doar o dată la un an şi jumătate-doi ani, ne-a declarat ginecologul Gabriel Lemnete, de la Maternitatea Polizu. La a doua administrare, inhibiția ovulatorie ar trebui să funcționeze timp de cinci ani”. Această injecție ar trebui să înlocuiască pastila anticoncepțională, evitând greșelile de administrare și având costuri mult mai mici, ceea ce ar face prevenirea sarciniloraccesibilă și pentru populațiile sărace. A doua ”revoluție” demografică, adresată de asta dată țărilor bogate, se referă la anticoncepționalele masculine, care ar contribui de asemenea la reducerea populației.

Citeşte şi:

Teoria conspiraţiei: Internetul a fost împânzit de mesajele unor lideri mondiali marcanţi care susţin exterminarea populaţiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel