Începutul sfârșitului în Cecenia. Casa Presei, făcută scrum. Mesaj tulburător

Rebelii ceceni au trimis un mesaj video cutremurător, după ce au ocupat Casa Presei din Groznîi, Cecenia. 

"Noi am intrat în orașul Groznîi, din ordinul lui Amir Hamzat. În prezent se duc lupte. Ne aflăm sub conducerea emirului Imiratului Kaukaz, Abu Muhamad. Ne vom lupta până la moarte. Avem rezultate. Alah i-a distrus pe ei cu mâinele noastre. Am distrus multe mașini, coloane militare, și am luat multe trofee. Noi nu le putem duce pe toate. Alah o să ne ajute. Noi ne-am extins în tot orașul, dintre noi niciunul nu a fost rănit, dar noi pe mulți i-am distrus. Alah spune în Coran - Luptați cu ei iar EU am să îi pedepsesc cu mâinele voastre, și ei vor fi distruși. Am să vă fac biruitori. Alah iartă toate greșelile. Noi asta vedem... Iată așa este situația... Este viața noastră.... Allahu Akbar", este mesajul transmis de ceceni. 

Casa Presei este considerată un centru de propagandă al lui Ramzan Kadîrov. În această dimineață, Casa Presei a ars după ce a fost atacată cu tancuri. În oraș a fost adusă tehnică militară grea și a fost lansată o operațiune antitero, scrie deschide.md. Rebelii ceceni au rămas baricadați în Casa Presei. 

Locuitorii orașului Groznîi postează pe rețelele de socializare imagini foto și video de pe arena de lupte din capitala Ceceniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel