Impresionant. 10 vedete care seamănă perfect cu Marilyn Monroe

Marilyn Monroe este legendarul star  care a fost întruchipat cu succes de multe vedete internaţionale. Datorită sex-appealului său, multe vedete au încercat să îi "fure" înfăţişarea. Vedeţi aici zece dintre cele care seamănă cel mai bine cu Marilyn Monroe.

Autor: Anca Murgoci

Charlize Theron a pozat în diferite ipostaze celebre ale lui Marilyn Monroe (în special cu rochia fluturându-i în vânt). Imaginea sa l-a impresionat pe starul Tom Hanks, care i-a propus să o interpreteze pe diva hollywoodiană în 2006, într-un film realizat de casa lui de producţie. Din păcate, Charlize n-a interpretat rolul respectiv.

Scarlett Johansson a apărut în rolul celebrei Marilyn Monroe. Ea a intrat în pielea personajului într-o reclamă pentru D&G.

Lindsay Lohan a realizat un pictorial pentru Playboy inspirit de Marilyn Monroe. Scarlett JohanssonVedeta i-a adus un tribut actriţei, într-o serie de zece fotografii  nud, care recreează celebrul pictorial pe care Monroe l-a făcut în 1953 pentru aceeaşi revistă.

Michelle Williams o interpretează pe vedetă în filmul “My Week with Marilyn”. Actriţa americană a declarat în trecut pentru DailyMail.co.uk că a vrut să aducă rolului "un fel de sensibilitate pe care cei care au cunoscut-o pe Marilyn și-au petrecut viețile încercând s-o descrie".

Ashley Judd o intră în pielea personajului în filmul “Norma Jean&Marilyn” din anul 1996.

Angelina Jolie a interpretat-o pe frumoasa vedetă în ecranizarea filmului “The Life and Options of Maf the Dog and of His Friend Marilyn Monroe” scris de Andrew O Hagan.

Charlotte Sullivan, actriţa canadiană, a interpretat-o pe Marilyn Monroe în trei episoade din “The Kennedys” din anul 2011.

Lady Gaga a fost Marilyn Monroe la aniversarea lui Bill Clinton. Ea a spus că s-a simţit foarte bine în pielea divei şi că de mult timp visa la acel moment.

Paris Hilton a fost întruchiparea legendarului star la lansarea parfumului său, Tease.

Naomi Watts va juca rolul principal în pelicula "Blonde", o adaptare după cartea scrisă de Joyce Carol Oates despre Marilyn Monroe, care are un buget în valoare de 13,3 milioane de lire sterline.

Citește şi:

Happy Birthday, Mr. President! Află aici secretul celui mai memorabil moment din viaţa lui Marilyn Monroe

Marilyn Monroe, într-o colecție inedită de fotografii color – GALERIE FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel