Imaginile momentului cu Dana Rogoz! Martore au fost Adela Popescu și Andreea Esca

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, sunt extrem de fericiți. 

Sâmbătă, 29 august, în zi de mare sărbătoare, Dana și Radu și-au botezat fetița Lia Elena, în vârstă de trei luni, iar petrecerea a avut loc într-un cadru de poveste. Undeva în județul Giurgiu, familia Dragomir a optat pentru căsute de lemn, flori de câmp și chiar și un lan de porumb în apropiere de zona evenimentului.

De la petrecere nu au lipsit Adela Popescu și Radu Vâlcan, dar nici Andreea Esca, deși evenimentul a picat chiar în ziua în care a împlinit 48 de ani. 

Petrecerea a fost una în aer liber, astfel încât invitații să poată respecta restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

"O locație pentru evenimente… altfel. O locație pentru petreceri în grădină relaxate, romantice, country-chic. Fără fițe de ballroom, scaune îmbrăcate în huse de satin, covor roșu sau candelabre kitsch. O locație cu cireși, decoruri vintage, limonadă, beculețe în copaci și zâmbete. O locație de poveste", se arată și pe site-ul locului boem ales pentru a o sărbători pe Lia Elena.

"Azi a fost botezul fetitei noastre minunate, Lia Elena. Sa fii iubita si fericita mereu, dragostea noastra! Noi te iubim infinit de mult si iti multumim ca ne-ai ales!", a scris Dana Rogoz pe Facebook. 

Dana Rogoz a născut pe 20 mai

"Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa. Fiecare incearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este sa iti tii copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!", a scris Dana Rogoz pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel