Ilinca Vandici, moment delicat cu fiul ei: Mi-a fost greu să-i explic ca el să înțeleagă și să accepte lucrul ăsta

Sursa foto: Facebook Ilinca Vandici Oficial
Sursa foto: Facebook Ilinca Vandici Oficial

Ilinca Vandici a vorbit despre un moment delicat pe care l-a avut cu fiul său, Zian, care a împlinit 5 ani.

"Sunt super mândră de el. Mi se pare o vârstă superbă, mi se pare o comunicare minunată în acest moment între noi, mi se pare o înțelegere deosebită, o relație aparte. Am și ținut cont de toate lucrurile pe care și le-a dorit pentru petrecerea de ziua lui. Și-a dorit să petreacă împreună cu colegii lui de la grădiniță, și-a dorit să aibă piscină, tobogan și spumă", a spus Ilinca Vandici pentru ciao.ro.

"Nu e un copil pretențios. Uite, de exemplu, pe haine nu pune accentul absolut deloc, efectiv nu-l interesează cu ce-l îmbrac. Nu zice că vrea un tricou anume sau un pantalon anume. Și nici nu vreau să-l învăț vreodată să pună preț pe lucrurile astea materiale. În ceea ce privește jucăriile se rezumă, cumva, la pasiunile lui. Aaa, și noi pentru că probabil i-am luat întotdeauna ce și-a dorit, nu are o nebunie din asta “Aa, vine ziua mea, vreau și de aia, și de aia…”. Îl întrebăm “Ce vrei de ziua ta?”. Și spune “o mașinuță”. Atât. Lucrul care mă bucură", a mai spus vedeta tv.

"Mi-a zis că s-ar simți bine și ar fi fericit"

Ilinca Vandici a povestit cum a reușit să îl facă pe fiul său să înțeleagă faptul că trebuie să doneze o parte din jucăriile pe care le are.

"Facem asta nu de două, chiar de trei ori pe an. Toate mașinuțele cu care nu se mai joacă, toate mașinuțele pe care le-a lăsat undeva și nu le mai dă importanță neapărat, se adună toate în cutii și se duc mai departe către copii. El știe că se duc către copiii care nu au, din păcate, jucării cu care să se joace.

La început, mi-a fost destul de greu să-i explic ca el să înțeleagă și să accepte lucrul ăsta. Pentru că a spus că sunt ale lui și că nu vrea să le dea. După care am început să-i explic… “Uite, alți copii, din păcate, nu au mașinuțe, nu au jucării și și-ar dori și ei să se joace. Ei cum s-ar simți dacă nu ar avea și cineva s-ar gândi să-i dea”. Și mi-a zis că s-ar simți bine și ar fi fericit.

Le sortăm împreună. Dar mai mult el face asta. E una dintre responsabilitățile pe care le are. Însă nu vreau să-i iau ceva și el să nu știe. Că pe urmă mă întreabă. Ce crezi, ține minte fiecare jucărie de unde a primit-o, de la cine, întreabă de anumite jucării", a povestit prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel