EXCLUSIV  Ilan Laufer, la 38 de ani. Cel mai important aspect din ASTROGRAMĂ. Astrolog DCNews: Două ANCORE principale

foto Ilan Laufer Facebook
foto Ilan Laufer Facebook

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic lui Ilan Laufer. 

”38. Cea mai frumoasă zi de naștere din viața mea. Mulțumesc lui Dumnezeu. Dragi prieteni, vă mulțumesc tuturor pentru mesajele voastre, mă simt onorat și recunoscător” a scris Ilan Laufer pe Facebook. 

Iată astrograma realizată de astrologul DCNews: 

Ilan Laufer, politician român, s-a născut pe 16 august 1983, în București. Din start ne dăm seama că este nativ Leu. Adică dornic de validare, respect, atenție, atent la propriul brand, dar și plin de ambiții puternice. Nativii Lei nu se sfiesc să iasă în față, să fie în fata reflectoarelor. În plus, sunt și convingători atunci când este vorba despre afaceri.

În momentul nașterii sale, Mercur, planeta comunicării, se afla în Fecioară. Ceea ce îi dă spirit analitic și critic, gândire matematică, capacitatea de a eficientiza orice buget și cea de a comunica clar și la obiect. Cu Venus retrogradă în Fecioară, Ilan Laufer are multe pretenții de la femeia care este lângă el, dar și dorința de a atinge perfecțiunea atunci când este vorba de propria imagine.

Trigonul dintre Marte în Leu și Jupiter în Săgetător oferă plăcere pentru sport, încredere, curaj, acțiuni îndrăznețe, vitalitate și expansiunea continuă.

Dar detaliul cel mai important din astrograma lui Ilan Laufer este conjuncția dintre Neptun și Nodul Sud în Săgetător. Din punct de vedere astrologic, viața sa are două ancore principale: credința uimitoare și rădăcinile familiale profunde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel