Îi place școala! Rocsana Marcu învață pe rupte

Dana Popa / 18 iun 2018 / 19:36 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Traversează o perioadă aglomerată pe plan profesional. 

E mereu plecată la concerte în weekend-uri, având multe evenimente în această perioadă, a avut și mult de învățat, pentru că a fost în sesiune la facultate și trebuie să se ocupe și de cele două fetițe pe care le are. Este vorba despre Rocsana Marcu!

 (oar_w460)

(oar_w460)

“Am fost prinsă cu facultatea, cu sesiunea, am trecut anul 3, am terminat cu toate examenele, nu am nicio restanță. Fac a treia facultate, sunt la Drept. Mi-am dorit de când am terminat liceul să dau la Drept, m-am luat mai mult după familie, am făcut alte facultăți. A fost  un vis neîmplinit, așa că mi-am dorit eu foarte tare să fac și Dreptul. Cu invătatul…mai mult pe drumuri, pe avioane, după ce se culcă fetele, să pot să am liniște. Am niște colegi foarte tări, suntem o gașcă foarte frumoasă acolo, suntem foarte uniți și parcă retrăim perioada din prima facultate, suntem toți cam de aceeași vârstă. Nu vreau să profesez, în schimb vreau să am pregătirea necesară pentru viitor. Prima facultate a fost SNSPA-ul, Comunicare și Relații Publice, apoi am făcut Master la Drept și Relații Internaționale”, spune Rocsana Marcu.

(oar_w460)

(oar_w460)

Cât despre vacanță, artista abia așteaptă să vină perioada concediului:“O să plec cu fetițele în Dubai două săptămâni, le place foarte mult la Legoland și sunt încântate de toate locurile de joacă de acolo”, a mai adăugat ea.

Rocsana Marcu și colega ei de scenă, Lorena, au lansat cel mai nou videoclip al lor, la piesa “Iubesc, iubesc”.

 

  


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24