Idei simple care îți vor schimba radical locuința

Chiar și cu un buget limitat poți transforma radical o încăpere. Nu produsele foarte scumpe sunt cele care îi dau viață, ci alegerile pe care le faci și ideile originale care nu te costă mult.

Înlocuiește corpurile de iluminat

În locul lustrelor, aplicelor sau veiozelor banale, alege unele deosebite, care ies în evidență printr-un stil original și interesant. Poți găsi astfel de corpuri de iluminat la prețuri rezonabile, fără să investești o avere. Încearcă doar să ieși puțin din zona de confort și să alegi ceva altfel. Rezultatul te va impresiona!

Folosește culori deschise

Nuanțele deschise reușesc să lumineze un spațiu, să-l facă să pară mai mare și mai deschis. De aceea, culorile deschise îți vor aduce numai beneficii, mai ales dacă trăiești într-o casă cu camere mici.

Eliberează spațiul

În locul unei colecții generoase de mobilier, decorațiuni și multe alte lucruri îngrămădite într-o cameră, încearcă să obții mai mult spațiu. Renunță la piesele de mobilier vechi, la obiectele pe care nu le folosești și vei observa că încăperea ta se va transforma radical. Un spațiu liber, deschis și foarte bine organizat va arăta mult mai bine decât unul îndesat cu lucruri inutile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel