Hotel FM: Suntem fericiţi că am intrat în finală şi mergem mai departe încrezători în şansa noastră

hotel fm
hotel fm

Membrii trupei Hotel FM, reprezentanţii României la Eurovision 2011, care s-au calificat joi seară în finala concursului de la Düsseldorf, au declarat  că sunt foarte fericiţi şi merg mai departe încrezători în şansa lor.

Potrivit băieţilor de la Hotel FM, concurenţii din cea de-a doua semifinală, care s-a desfăşurat joi seară, la Düsseldorf Arena, Germania, "au fost, cu foarte mici excepţii, extraordinari, cu mult mai buni decât cei din prima semifinală".

"Mai precis, marţi (în prima semifinală, n.r.), mulţi concurenţi au avut interpretarea live afectată de emoţiile şi presiunea momentului - aseară, acest lucru a fost mult mai rar. În plus, în semifinală cu noi au evoluat nume mari, artişti cu experienţă sau în mare vogă la acest moment: Dana International, Dino Merlin sau gemenii care în Irlanda, Marea Britanie şi ţările nordice sunt deja extrem de admiraţi şi cunoscuţi", au spus membrii trupei Hotel FM, citați de Mediafax.

Ei au precizat că pentru finala Eurovision care va avea loc sâmbătă seară, la Düsseldorf Arena, vor merge pe acelaşi principiu ca şi până acum. "Adică să fim foarte buni, să cântăm cât mai bine şi să lăsăm la voia sorţii lucrurile care nu ţin de noi - adică votarea. Suntem foarte fericiţi că am intrat în finală, nu am avut emoţii referitor la acest lucru şi mergem mai departe încrezători în şansa noastră", au spus membrii trupei Hotel FM.

Ei se aşteaptă ca finala competiţiei să fie similară cu semifinala, însă până atunci reprezentanţii României au un program foarte încărcat pentru a se pregăti cât mai bine şi a atrage cât mai multe voturi sâmbătă seară.

Trupa Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision 2011, s-a calificat în finala concursului, care va avea loc sâmbătă, după ce a trecut, joi seară, de semifinala care s-a desfăşurat Düsseldorf Arena, Germania.â

Citește și: Tricolorul, de două ori pe tabloul finaliştilor la Eurovision 2011. România şi Moldova merg împreună în finala de sâmbătă – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel