EXCLUSIV  Horoscop weekend: Acum este momentul tău să iei decizii financiare! Singura zodie ajutată de opoziția între Pallas Athena și Uranus

foto pexels
foto pexels

Dacă Pallas Athena și Uranus, aflate în conjuncție, vin cu lecții pentru majoritatea zodiilor, pentru o singură zodie, vin cu beneficii. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a prezentat, vineri, horoscopul pentru fiecare zodie, inclusiv pentru acest weekend. Vineri, am avut o opoziție între Pallas Athena și Uranus. Această opoziție este ca un apogeu al unei conjuncții, a spus astrologul. În 6 iunie 2022, am avut o conjuncție Pallas Athena și Uranus. ”Gândiți-vă ce făceați din punct de vedere financiar în vara lui 2022 și ce faceți acum. S-ar putea să fie readuse anumite scenarii sau s-ar putea să fiți într-un punct în care spuneți: gata, termin cu această colaborare sau, gata, de acum încep, acum am curajul, nebunia, ambiția să o iau de la capăt și să renunț la ceva ce nu-mi merge bine” a subliniat Daniela Simulescu adăugând: Să fiți atenți la strategii. Asta-i place lui Pallas, să facă strategii. 

Berbecii sunt primii marcați pe axa financiară: trebuie să-ți dai seama de boacănele făcute din vara lui 2022 până astăzi. 

Taurii sunt afectați în zona partenerială: e un pic de furie acolo. 

Gemenii să aibă mai multă grijă de sănătate: încercați să stați departe de strategiile nepotrivite. 

Racii nu sunt atât de supărați de această opoziție, poate doar dacă au copii și li se întâmplă situații neprevăzute. 

Leii trebuie să ia decizii în familie care s-ar putea să le afecteze parcursul în perioada următoare. 

Fecioarele nu sunt supărate de această opoziție: vă ajută să gândiți, să vă faceți planuri, să găsiți metoda prin care să vă înfăptuiți planurile respective. 

Balanțele au nevoie de o strategie financiară: nu puteți să vă bucurați de ce s-a întâmplat în conturi. Aveți nevoie să puneți stop cheltuielilor. 

Scorpionii încearcă să-și facă planuri cu partenerul, dar nu ies: faceți-vă planuri pentru voi și vedeți apoi dacă partenerul se va da după planurile voastre. 

Săgetătorii au nevoie să-și dea seama că nu sunt stăpânii lume: acceptați ce se întâmplă și că și trecutul are o importanță în prezentul nostru. 

Capricornii vor fi obligați să pună limite: nu confundați ceea ce vor ceilalți cu ceea ce aveți voi nevoie. 

Vărsătorii să nu se aștepta ca-n zona carierei să fie totul lapte și miere: orice criză poate fi o mare oportunitate. 

Peștii au neglijat pe undeva că mai au nevoie să învețe lucruri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel