EXCLUSIV  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. Horoscopul săptămânii 22 - 28 ianuarie

Horoscopul săptămânal în perioada Luni, 22 ianuarie 2018 - Duminică, 28 ianuarie 2018.

Puteţi citi mai jos Horoscopul săptămânal DC News pentru perioada:

Luni, 22 ianuarie 2018 – Duminică, 28 ianuarie 2018, pentru toate zodiile:

BERBEC

Este o săptămână în care îţi vei da seama că trebuie să fii mult mai rezonabil în chestiunile sentimentale, în dragoste în general, şi chiar te vei gândi să accepţi sfaturi, de care ai mare nevoie. Nu este nevoie să te implici prea tare sau să te ataşezi de problemele mici din viaţa de zi cu zi. Pentru a evita tot felul de perturbări sau de neplăceri, trebuie sa ai bine definită o linie de comportament. Cu cât le este mai clară celor din jur, cu atât vei fi mai uşor acceptat. Acţionează cu grijă pentru a nu periclita nimic din ceea ce este important pentru tine în această săptămână şi, dacă se poate, străduieşte-te să intuieşti neprevăzutul. În orice caz, fii pregătit. Un prieten apropiat poate veni cu un sfat de calitate, cel mai probabil în dragoste, însă îl vei trata cu indiferenţă, ba chiar printr-un comportament neadecvat, însă acest prieten este cât se poate de bine intenţionat.

TAUR

Nativii Taur care suferă de probleme cu tensiunea vor simţi o îmbunătăţire a stării lor. Deşi aveţi dorinţa de ieşi din rutina zilnică, este indicat să evitaţi grupurile, călătoriile în grup sau adunările stradale. Pot apărea probleme în dragoste, mai ales dacă ele au trecut de faza incipientă, ceea ce te va trimite într-o stare de dezordine sentimentală. Multe întrebări se vor îndrepta către perechea ta, într-o săptămână în care ai mare nevoie să fii înţeles. În unele momente te vei simţi extrem de singur, ceea ce te va face să îţi aduni gândurile şi să cercetezi în interiorul tău. În plan profesional, influenţele astrale îţi sunt favorabile, aşa că poţi demara diverse iniţiative personale, pe care să le soţi la lumină şi să te evidenţiezi.

GEMENI

Ai intrat într-o perioadă în care simţi nevoia unei schimbări totale a orizontului profesional. Vrei ceva mai interesant, cu mai multe provocări. Ştii că poţi să faci faţă unui job mai creativ, dar pe care să-l faci şi cu plăcere o cât mai lungă perioadă. Vei avea timp să scoţi la lumină anumite evenimente din trecut, pentru a redescoperi atmosfera frământărilor de altadată. Trebuie să ai grijă, pentru că nu este cazul să te laşi copleşit de ceea ce a fost în trecut, căci, astfel, ai toate şansele să-ţi încurci viaţa singur. Există riscul unei despărţiri în această săptămână, pot apărea dificultăţi de concentrare şi imposibilitatea de a pune cap la cap toate ideile pe care le ai sau care îţi sunt necesare într-un proiect. Mulţumeşte-te, pentru moment, să-ţi îndeplineşti sarcinile zilnice repetitive, monotone, pentru care eşti foarte bine pregătit.

RAC

Felul tău de a fi extrem de prietenos în această perioadă va fi deosebit de evidenţiat. Vei fi mult mai deschis, mai direct dar şi practic. Unele oferte, cel mai probabil generoase pe termen lung, pot veni de prieteni bine intenţionaţi, care te vor influenţa direct şi cu putere, fără a cere mare lucru în schimb. Ceea ce faci săptămâna acesta poate avea repercusiuni pe termen lung. Vei fi o persoană plină de farmec şi cu un magnetism înrobitor! Vei şti cum să-ţi foloseşti capacităţile la putere maximă, astfel încât să îţi atingi ambiţiile profesionale, în aceeaşi măsură cu obţinerea confirmărilor în viaţa sentimentală. Vei reuşi, fie şi numai parţial – dar o parte consistentă – să dai o formă concretă iniţiativelor tale, ceea ce va duce la o consolidare a carierei, a poziţiei tale la muncă.

LEU

Impulsuri de care nu vei fi conştient te pot invada în această săptămână, cel mai evident fiind cel al nevoii de a cheltui. Mai presus de orice, în aceste şapte zile caută să rezişti tendinţei de a scoate mereu bani din buzunar, de a cumpăra mult în ideea să ai pe mai târziu, fără a avea un orizont precis, mai ales că îţi vei dori lucruri de care nu ai neapărată nevoie în viitorul foarte apropiat. Dacă vei încheia vreo înţelegere în această perioadă pune totul pe hârtie şi vei reuşi să fii convingător. Reiea legătura cu persoane de la care nu ai mai primit veşti de mult timp, evident folosindu-te de viteza internetului sau a telefoniei, dacă mai ai numărul! Climatul astral îţi va permite să ai o stare de spirit liniştită, fără presiune, putând astfel să te bucuri de viaţă, în felul tău. Totuşi, nu te lăsa cuprins de euforie, în anumite momente limită, şi nici de un optimism exgerat, căci aceste manifestări te vor impinge către o stare de indiferenţă.

FECIOARĂ

Mai mulţi nativi Fecioară ar putea experimenta în această perioadă o stare neplăcută, de rău interior, deoarece climatul astral îi va face vulnerabili la frustrări, dorinţe şi constrângeri, în special în plan profesional. În momentele de neclaritate ai tendinţa, acum, să exagerezi lucrurile, atât la job cât şi în activităţile personale, cum ar fi sportul. Păstrează-ţi echilibrul, impuneţi-l, de fapt, fii rezonabil căci s-ar putea ca organismul tău să se epuizeze. Un climat astral bun pe latura sentimentală, însă fără mari surprize sau bucurii nemăsurate. Poate apărea ocazia unei întâlniri cu urmări în timpul unei deplasări, a unei călătorii de week-end. Ori, poate fi vorba de o persoană străină sau care îţi iese în cale după ce s-a întors dintr-o călătorie.

BALANŢĂ

O săptămână în care este de aşteptat să ai o energie explozivă, aşă că fii cu mare băgare de seamă pentru a o canaliza corect şi pentru a o folosi pentru scopuri constructive. În mod particular, fii atent să nu fii luat de val şi să devii agresiv, ceea ce nu stă în caracterul nativului Balanţă, cu anumite persoane cu care vei intra în contact şi vor încerca să te destabilizeze sau se te inducă în eroare. Senimente variate vor inteveni în desfăşurarea vieţii tale sentimentale. Două dintre acestea sunt de remarcat: nevoia de unică de securitate pe de o parte, iar pe de altă parte aspiraţia de a da şi de a primi afecţiune asemănătoare cu cea maternă.

SCORPION

Se poate remarca faptul că nativul Scorpion are parte de un climat astral benefic laturii financiare a vieţii lui, ceea ce se poate traduce şi prin posibilitatea unui câştig neaşteptat în această săptămână. Dacă se va întâmpla acest lucru, vei putea, în sfârşit, să cheltuieşti câte ceva şi pentru mici plăceri nevinovate sau să faci vreo mică "nebunie", aşteptată de mult. Se poate spune că dragostea ţi se va putea citi pe buze, dar totul se va petrece la limită. Aceasta din cauza felului tău de a fi, a tendinţei de a exagera anumite sentimente. Ceea ce vei simţi în această săptămână va fi tumultuos, astfel încât vor fi momente în care vei trece de la agonie la extaz foarte, foarte repede. Recunoaşte că nu este o situaţie cu care să poţi trăi pe termen lung, dar măcar viaţa ta nu este nici monotonă şi nici insipidă.

SĂGETĂTOR

Pare a fi o peroadă destul de tensionată în viaţa ta, aşa poţi încerca măcar să-ţi schimbi dieta. Mai multe legume şi fructe îţi pot induce o stare de calm, în special cele cu magneziu. În acelaşi timp, vei fi comunicativ peste normal şi mult mai creativ. Nu te gândi să renunţi la vreo călătorie planificată să o faci împreună cu partenerul tău. Mai ales că bate un vânt de instabilitate în viaţa sentimentală, iar acest lucru te face să te învârţi ca o giruetă. Vei trece de la un proiect la altul sau de la un target la altul fără a te gândi la consecinţe sau la gravitatea deciziilor tale. Poate apărea o disfuncţionalitate în privinţa conexiunilor cu anturajul. Dar, există şi o şansă de salvare care rezultă din afecţiunea cu care eşti înconjurat de rude şi prieteni apropiaţi sau chiar de o nouă legătură pe care o vei face în această săptămână.

CAPRICORN

În mod hotărât nu te angaja să calci pe drumuri bătătorite pentru că, în această săptămână, vei avea numai de câştigat demostrându-ţi originalitatea şi creativitatea. Climatul astral te va face să ai reacţii care sunt mai degrabă exgerate şi chiar disproporţionate faţă de evenimente. Acest lucru te poate transforma într-o persoană ridicolă şi doar tu vei avea de suferit din asta. Nativul Capricorn ar putea să treacă printr-o experienţă plăcută, deoarece vei fi cucerit de şarmul şi manierele unei persoane pe care o vei cunoaşte la o întâlnire de grup. Se poate întâmpla să ajungi să îţi faci visuri împreună cu acea pesoană. Calităţile tale vor fi apreciate corect, însă dacă vei continua să nu iei lucrurile în serios, vei sfârşi prin a fi ignorat sau, şi mai rău, îndepărtat.

VĂRSĂTOR

O săptămână strălucitoare pentru Vărsător în ceea ce priveşte viaţa sentimentală care va fi înfloritoare. Tabuurile împreună cu inhibiţiile de care te-ai lovit în ultima parte a vieţii vor zbura, ceea ce te va face să te simţi mult mai liber. Un climat perfect de armonie va domni între tine şi perechea ta, fie că eşti căsătorit, fie că ai o relaţie de moment. O perioadă, aşadar, bună pentru tine. Însă, vei avea o grijă, încercând să găseşti căi de îmbunătăţire a statusului tău social, ceea ce te va determina să te implici în cheltuieli pentru a-ţi creşte gradul de confort social sau al sănătăţii. Te interesează mult ca să nu se vadă nimic "în afară". Cu toate acestea, va exista şi un moment când vei fi obligat să spui stop, pentru a nu ajunge de bună voie într-o situaţie dureroasă financiar.

PEŞTI

Climatul astral din această perioadă îi favorizează pe cei care sunt în plină tentativă de a reduce consumul de alcool sau tutun. Dietele puternice nu sunt indicate, dar dacă urmezi un program din acesta acum, vei găsi curajul de a merge mai departe, trecând peste frustrările inerente. Vor veni şi rezultatele dorite. E de aşteptat să ai parte de evenimente cu impact pozitiv, atât asupra vieţii tale sociale, cât şi asupra celei profesionale. Vei găsi cu uşurinţă tot suportul necesar, cât şi protecţia care îţi va spori starea de siguranţă. Discuţiile cu o persoană oficială sau un şef vor aduce succesul scontat. Sentimentele nu vor fi neglijate, dar de această dată vei fi înclinat spre o înțelegere mai mult spirituală decât fizică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel