EXCLUSIV  Horoscop Paște 2019. Zodia care va scăpa de probleme. Astrolog DCNews: Sunteți destul de afectați

Horoscop
Horoscop

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat previziunile pentru ziua de Paște în cadrul emisiunii săptămânale de la DCNews. O zodie care a tot fost afectată va reuși să se împace cu sine și să se redescopere.

La nativii Fecioară, Luna începe în această zi de Paște și cu siguranță vor face treabă toată ziua, nu vor sta deloc. De dimineață până seara încearcă să facă pe placul tuturor. Cred eu că fac acest lucru pentru a nu ieși în reflectoare. Veți vedea că Fecioarele nu intră în discuții. În familie este multă forfotă, dar ele nu vor intra în discuții. 

Pe de altă parte știu că trebuie să organizeze, să delege, dar vor încerca să se sustragă, nici să fie nevoiți să critice, dar nici să fie criticați pentru că sunt destul de obosiți. 

Mercur este în Berbec, energie au, dar totuși vor să se ascundă. Sunt printre cei mai favorizați să se redescopere. Dacă au avut momente de cumpănă, grave, nu foarte plăcute, sunt niște zile în care comunicarea cu sufletul vostru va fi mult mai profundă. De obicei nu faceți lucru acesta pentru că vă temeți, dar în această sărbătoare, în acest an, voi chiar sunteți destul de afectați și reușiți să vă iertați.

După ce trece nebunia să vă gândiți că nu ați greșit cu cine știe ce, puteți să o luați de la capăt ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Urmăriți în VIDEO de mai jos previziunile pentru toate zodiile

Vezi și: Horoscop Paște 2019. Zodia care se ceartă cu prietenii. Astrolog DCNews: Nu aţi spus-o niciodată!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel