EXCLUSIV  Horoscop Paște 2019. Zodia care se ceartă cu prietenii. Astrolog DCNews: Nu aţi spus-o niciodată!

Horoscop Paște 2019. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a oferit previziunile zodiacale, pentru ziua de Paste. Unul dintre nativii zodiacului ar putea avea parte de conflicte în această zi.

Horoscop Paște 2019. Aceștia sunt cei mai petrecăreţi nativi ai zodiacului, fie că merg la club, ori la un grătar. Ei vor fi foarte fericiţi. Nu vor sta să se gândească la partea negativă a acestei sărbători. Mulţi nativi au ales să petreacă departe de ceilalţi, cu puţină lume în jur. Partea de călătorie este foarte activă.

Horoscop Paște 2019. Dacă vor sta cu prietenii, se vor certa. Aceștia le vor spune "nu că ştim noi mai bine în religie cum a fost", iar Leii "nu, noi ştim mai bine". Dacă beţi și un pahar de vin, s-ar putea să aveţi mai mult curaj şi să spuneţi ce nu aţi spus niciodată.

Horoscop Paște 2019. Aşadar, nativii Lei mai bine stau cu familia, copiii sau pot petrece în altă ţară. Încercaţi să nu vă daţi replici grele, să vă faceţi reproşuri. În loc să fie o zi liniştită, ar putea deveni o amintire neplăcută. Încercaţi să nu ridicaţi orgoliul la limite de neatins.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel