EXCLUSIV  Horoscop, joi, 19 septembrie 2019

Berbecii ar fi bine să nu pornească  la drum fără o strategie bine pusă la punct.
Berbecii ar fi bine să nu pornească la drum fără o strategie bine pusă la punct.

Horoscop. Este crucial pentru Săgetători să se încreadă în prietenii săi pentru că vor avea nevoie de ei. Capricornii au  senzația că totul merge bine, mai ales că guvernatorul tău, Saturn, și-a oprit retrogradarea.

Berbec

Nu porni la drum fără o strategie bine pusă la punct. Ești dornic de rezultate rapide, dar nu este cazul, mai ales astăzi. Verifică și dacă ai resursele necesare pentru inițiativele dorite.

Taur

Consultă-te de fiecare dată cu persoanele de încredere atunci când vrei să iei o decizie. Este nevoie să afli și părerea lor, indiferent de faptul că poate fi subiectivă.

Gemeni

Îți vin idei despre cum să îți îmbunătățești viața, despre cum ai putea să te distrezi sau să te bucuri mai mult de fiecare zi. Preocupările acestea vor fi stinse rapid de o mulțime de îndatoriri casnice.

Rac

Roagă-i pe cei dragi să își facă timp să petreceți câteva ore împreună. Ai mare nevoie de atenție și afecțiune, iar ei te pot ajuta în acest sens. Nu neglija totuși sarcinile de la serviciu.

Leu

Ai grijă să nu vorbească gura fără tine astăzi. Caută soluții să te calmezi înainte de a da replici tăioase colegilor sau chiar șefilor. Nu îi instiga și pe alții.

Fecioară

Primești o promisiune de creștere a veniturilor sau chiar un dar foarte util din partea persoanei iubite. Toate acestea îți dau multă încredere și voie bună.

Balanță

Cu Mercur și Venus în semnul tău, apropiate de un careu cu Saturn, rutina zilnică ți se va părea un calvar. Totul va fi făcut cu multă tensiune și blocaje din partea celorlalți.

Scorpion

 Îți faci calcule peste calcule și îți generezi o sumedenie de planuri. Mintea îți funcționează fără oprire și asta te va obosi. Ba mai mult, te va face neîncrezător în forțele proprii.

Săgetător

Este crucial să te încrezi în prietenii tăi pentru că vei avea nevoie de ei. Și nu poți face mărturisiri așa oricui. Nu îți pierde curajul dacă nu primești imediat ajutorul necesar. Ai răbdare.

Capricorn

Ai senzația că totul merge bine, mai ales că guvernatorul tău, Saturn, și-a oprit retrogradarea. Dar vei afla de unele blocaje care îți schimbă total planurile din următoarea perioadă.

Vărsător

Recunoști în sinea ta că nu ai făcut cele mai bune decizii pe plan profesional, iar acum începi să reconfigurezi totul. Atenție, să nu îți treacă deloc prin cap să te mai întoarci la fostele locuri de muncă.

Pești

Vrei ca partenerul să te sprijine necondiționat și asta nu se întâmplă atât de ușor. Va dura până când îl vei convinge că ai dreptate. Ai grijă în continuare la cheltuieli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel