Horoscop aprilie 2024: Zodia care trebuie să lase cariera deoparte și să se ocupe de familie

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Marea conjuncție Jupiter-Uranus din Taur. Eclipsă de Soare/Lună Nouă și Mercur retrograd în Berbec. Acestea sunt cele trei evenimente astrologice care vor face din luna aprilie una memorabilă pentru multe dintre semnele zodiacale. 

Berbec/Ascendent în Berbec 

Mercur va retrograda în semnul tău. Între 2 și 25 aprilie, vei fi foarte ocupat, îngândurat, te răzgândești, reapar tot felul de situații din trecut. Poate că erai pregătit pentru noi planuri, dar va trebui să rezolvi pe cele vechi. Din punctul de vedere al astrologului, retrogradarea lui Mercur te va ajuta, însă pe moment nu îți vei da seama. Recomandarea Danielei Simulescu este să amâni deciziile importante și discuțiile marcante în aprilie.

Taur/Ascendent în Taur 

Conjuncția Jupiter-Uranus îți dă mai mult curaj și mai multă încredere să sari în gol. Îți este frică să riști, dar din când în când, riscul și pierderile sunt mai mult în capul tău. De exemplu, dacă în aprilie îți dorești să pleci într-o călătorie spirituală sau să îți iei un concediu cum nu ai mai făcut-o niciodată, orice schimbare este binevenită.

Gemeni/Ascendent în Gemeni 

Mercur, guvernatorul tău, este retrograd între 2-25 aprilie. Unele dintre planurile pe care ți le-ai făcut la începutul anului nu vor mai fi de actualitate.
Vor reapărea foarte mulți prieteni și colegi. Fie te întâlnești cu aceștia când te aștepți cel mai puțin, fie te vor căuta. Cu Mercur retrograd revin oameni din trecutul nostru, dar nu neapărat într-un sens mistic.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur retrogradează în casa a 10-a, unde vom avea și o Eclipsă de Soare pe 8 aprilie. Din punct de vedere profesional, vei trece prin schimbări. Unele pot fi pe placul tău, altele nu. Astrologul îți recomandă să iei legătura cu foști colegi de serviciu sau cu foști șefi. Te-ar putea îndruma, să îți dea un sfat sau să îți ofere o recomandare.

Leu/Ascendent în Leu

Pe 8 aprilie, avem o Lună Nouă și o Eclipsă de Soare. Pentru tine, este un eveniment important. Pe lângă această Eclipsă, îl avem și pe Mercur retrograd. Marea Conjuncție Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie, se petrece în casa a 10-a. Dacă în carieră îți dorești o schimbare radicală sau mai multă prospețime, vei avea parte de aceasta, însă nu în modul în care te-ai aștepta. Este esențial doar să ai curaj și să îndrăznești.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel