EXCLUSIV  Horoscop 4 ianuarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Stres la serviciu pentru o zodie. Mare grijă la sănătate!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Marte își începe tranzitul în Capricorn, unde va sta până pe 13 februarie. Marte este planeta acţiunii şi a pasiunii. Capricornul este semnul seriozităţii, al responsabilităţii, al intransigenţei, al organizării, al concentrării, al planurilor lungi, al stabilităţii, al durabilităţii şi al elitismului. Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte, care vor avea efecte pe termen lung. Cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se vor simți presați de timp.

BERBEC

Preocuparea ta principală va fi cariera. De astăzi încolo, discuţiile cu şefii, strategiile, planurile, obiectivele, paşii pe care îi vei face, răbdarea de care ai nevoie... Toate acestea te vor preocupa şi să ştii că s-ar putea să devii mai intransigent.

TAUR

Moment propice pentru a studia, pentru a evolua, în următoarele două luni. Toate acestea se realizează împreună cu partenerul, dacă îl ai. Dacă nu, s-ar putea chiar să întâlnești pe cineva la un curs, la un eveniment.

GEMENI

S-ar putea să aibă loc "puţin deranj" în ceea ce priveşte finanţele cuplului, finanţele la comun. Te vei confrunta cu unele frici pe care le ai. Începutul anului s-ar putea să nu fie foarte stabil pentru tine.

RAC

Rezolvi lucruri de care îţi era teamă, dar totul va veni la pachet cu multă furie.

LEU

Stresul de la locul de muncă s-ar putea să te depăşească. Ai grijă la sănătate! Una este să fii preocupat şi alta este să te duci să îţi faci investigaţiile de care ai nevoie. Ai grijă de tine!

FECIOARĂ 

Este important ca, la început de an, să fii mai egoist, mai narcisist, dar narcisismul acela care să nu afecteze totul în jurul tău - să te preţuieşti mai mult!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel