EXCLUSIV  Horoscop 27 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la promisiunile făcute șefilor

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur se apropie de retrogradarea în semnul Berbecului, iar Venus de o conjuncție cu Neptun. Unul dintre efectele acestor evenimente este pierderea motivației. Ne vom simți blocați și limitați. Problema este că noi ne-am adus în aceste ipostaze. Luna traversează astăzi semnul Scorpionului. 

BERBEC

Vei fi protagonist! Weekendul acesta, nu te poţi baza pe nimeni şi pe nimic. Nici pe tine! Acum vrei una, peste două ore vrei alta, începi tot felul de activităţi şi le laşi. Te superi şi tu, se supără şi alţii şi vă luaţi la hartă. Evita certurile!

TAUR

Trecutul bată-l vină! De la micul dejun până la cină, o să scoţi ochii tuturor sau alţii îţi vor face ţie tot felul de reproşuri. Trecutul este valoros, dar nu trebuie să fie prezent tot timpul în vieţile noastre.

GEMENI

Nu vă bazaţi pe cei dragi, că s-ar putea să vă promită că vă întâlniţi diseară, mâine, la ora cutărică, în locul cutărică şi, cu o oră înainte, să vă sune, să vă scrie că nu se mai întâmplă. Vă supăraţi că aţi depus efort, v-aţi schimbat planurile.

RAC

Nu lăsa pe luni ce poţi face astăzi la serviciu şi stai departe de promisiuni măreţe doar pentru a da bine în ochii şefilor.

LEU

Aveţi grijă la drumurile pe care le faceţi, dacă plecaţi în calatorii, excursii. Asiguraţi-vă că aveţi toate actele la voi, toate produsele. Sunteţi foarte uituci în acest weekend.

FECIOARĂ

Graba strica treaba, mai ales când e vorba de bani. O să apară tot felul de certuri, de reproşuri. S-ar putea să vă simţiţi foarte rău.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel