EXCLUSIV  Horoscop 26 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care s-ar putea trezi într-o criză. Ai mare grijă ce faci!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Chiar dacă Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul Berbecului, este posibil să mai urmeze câteva zile pline de încurcături. Inamicul nostru va fi nerăbdarea. Marte se apropie de o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor, ceea ce înseamnă că s-ar putea să avem de furcă și cu lipsa de motivație. 

BERBEC

Poţi profita de zilele acestea să ai grijă de garderobă, de vestimentaţie, de înfățișare şi să te simți bine în propria piele, indiferent ce înseamnă asta. Profită din plin!

TAUR

Trebuie să profiţi mult de perioada aceasta. Răsfaţă-te cum nu ai mai făcut-o de mult timp. Să nu ai aşteptări foarte mari de la prieteni!

GEMENI

Dacă ai de gând să procrastinezi, mai gândeşte-te. Dacă astăzi laşi chestii de făcut pentru luni, luni vor apărea altele şi nu te vei mai putea ocupa de toate. Vei intra în criză.

RAC

O săptămână foarte bună pentru făcut planuri, pentru a-ţi asuma anumite responsabilităţi, dar îţi va şi plăcea lucrul acesta. Nu ar strica să te întâlneşti mai mult cu prietenii, cu oamenii dragi.

LEU

S-ar putea să simţi că astrele au fost mai favorabile cu tine pe plan profesional şi că este cazul să faci anumite cheltuieli. Astrele chiar te ajută din acest punct de vedere! Nu îţi mai este frică dacă investeşti într-o haină bună, acum, că o să rămâi fără mâncare. Se rezolvă lucrurile.

FECIOARĂ

Este un weekend în care tu ai putea să îţi testezi anumite limite, să te provoci. Este momentul să cauţi ceva nou şi diferit!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel