EXCLUSIV  Horoscop 25 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să aibă grijă la serviciu. Colegii nu îți sunt prieteni!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi are loc prima eclipsă din 2024. Nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale - Berbec, Rac, Balanță și Capricorn - vor resimți din plin acest eveniment. Le va fi destul de greu să ia o decizie, chiar dacă vor încerca să o mai evite, așa cum au mai făcut-o.

BERBEC

S-ar putea să îţi schimbi atitudinea faţă de unele relaţii, fie pe plan personal, fie pe plan profesional.

TAUR

Tu s-ar putea să te simţi diferit faţă de unii colegi sau faţă de anumite proiecte. În unele s-ar putea să investești mai mult timp, pe unele s-ar putea să le placi mai mult, deşi s-ar putea să nu fie cele pe care ţi le cer şefii. În ceea ce priveşte relaţiile cu colegii, stai departe de a crede că aceştia îţi sunt familie, rude sau prieteni.

GEMENI

Ce îţi propui de dimineaţă pentru această zi sau pentru toată săptămâna se va schimba pe parcurs. Trebuie să fii foarte flexibil.

RAC

Preocuparea pentru tot ce înseamnă gospodărie şi relaţiile cu familia sunt importante. Nu exagera, pentru că orice exces de zel îţi va dăuna!

LEU

Dacă ştii că trebuie să porţi nişte discuţii cu şefii, dacă ştii că ţi s-au făcut nişte promisiuni şi tot aştepţi să se întâmple lucrurile la serviciu, nu îţi pierde speranţa. De cele mai multe ori, poate să pară foarte neplăcută această senzaţie de a aştepta, dar viaţa se întâmplă când vrea ea, nu când vrem noi.

FECIOARĂ

Trebuie să ai foarte mare grijă la cheltuieli, astăzi, şi să nu cheltuieşti influenţat de cineva. Dacă cineva şi-a luat o cremă şi spune că este minunată, tu să nu te duci să o cumperi doar pentru că îi face tenul frumos vecinei. Poate ţie nu îţi va face tenul frumos şi dai şi o grămadă de bani. Nu te lăsa influenţat.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel