EXCLUSIV  Horoscop 24 august 2022 cu Daniela Simulescu. O zodie are nevoie de mult mai mult timp pentru ea / video

Miercuri, 24 august, Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, vine cu previziunile pentru fiecare zodie.
Miercuri, 24 august, Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, vine cu previziunile pentru fiecare zodie.

Miercuri, 24 august, Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, vine cu previziunile pentru fiecare zodie.

Stați pe DC News - Facebook și Youtube, dar și DC News TV pentru a afla horoscopul zilei de miercuri, 24 august 2022. De la ora 09.00, va fi difuzat.

Astăzi nu avem un aspect anume pe cer, însă ne apropiem de intrarea lui Mercur în semnul Balanței, semn de unde își va și începe retrogradarea pe 10 septembrie. Chiar dacă nu suntem încă acolo, vă invit să acordați mai multă atenție documentelor, drumurilor și chestiunilor administrative. Cum Soarele e intrat recent în semnul Fecioarei, cu siguranșă că vom avea chef de muncă. 

Berbec

Marte va face în curând un careu cu Soarele, deci este posibil să te agiți pentru unele situații nesemnificative mai mult decât este cazul. 

Taur

Nu neglija deloc faptul că viața poate aduce surprize! Mai ales atunci când îți planifici totul perfect. Schimbările aduc îmbunătățiri. 

Gemeni

Tot aștepți să se schimbe cei din jurul tău, să vadă ce greșeli fac, dar îți vei pierde timpul. Marte are darul de a te agita. 

Rac

Cu cât forțezi o situație, cu atât nu vei găsi soluții. Recomandarea astrelor ar fi să lași timpul să treacă și să fii mai deschis. 

Leu

Ești mai atent la modul în care îți cheltuiești banii. Și chiar vei începe să tai din cheltuieli. Parcă nu mai vrei tot felul de lucruri superficiale. 

Fecioară

Gândește-te de două ori înainte de a iniția un conflict cu șefii sau colegii. S-ar putea să nu ai parte de deznodământul dorit. 

Balanță

Dacă vrei să ai parte doar de limitări și obstacole, nu te odihni deloc! Și când zic asta, nu ma refer doar la somn. Chiar ai nevoie de timp pentru tine. 

Scorpion

Îți faci calcule peste calcule și nu tot nu ajungi la rezultatul dorit. Mai ales în ceea ce privește planurile pentru viitorul apropiat. 

Săgetător

Evită să duci problemele personale acasă. Cu siguranță, nu vei găsi rezolvare și în plus, îi vei deranja serios pe cei dragi. 

Capricorn

Ai așteptări prea mari de la colegi. Și nici măcar nu îți dai seama. Vei conștientiza abia atunci când va trebui să te ocupi singur de un proiect. 

Vărsător

Pierzi energie la tot pasul! Înainte, aceleași proiecte nu te consumau ca acum. Încearcă să nu neglijezi simptomele organismului.

Pești

Partenerul îți oferă unele idei foarte bune, însă, din păcate, tonul lui nu îți priește deloc. Comunică mai deschis cu el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel