EXCLUSIV  Horoscop 14 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care se lasă păcălită. Nu vedeți adevăratele intenții ale oamenilor!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Până pe 23 martie, Marte tranzitează semnul Vărsătorului. Dacă te simți obosit de situația actuală, acum este momentul să iei inițiativa pentru a avansa la un nivel superior. Nu trebuie să aștepți ca schimbările să vină de la altcineva. Tu trebuie să fii cel care aduce transformarea. Adică să faci măcar un prim pas către viitorul apropiat dorit de tine. 

BALANȚĂ

Pentru unii s-ar putea să vină o perioadă în care vreţi să schimbaţi ceva la locul de muncă. Fie schimbaţi locul de muncă, fie schimbaţi anumite condiţii.

SCORPION

Sunteţi prea romantici. Este un pic de naivitate în voi, zilele acestea, şi parcă vă agăţaţi de ea, şi v-o doriţi, şi vreţi să speraţi că oamenii sunt buni, că nu vă trădează, că nu vă supără, că nu vă înşală aşteptările. Un pic de naivitate e bună, dar, dacă stăm în poveşti, nu facem nimic. Trebuie să mai ieşiţi puţin de acolo, din când în când.

SĂGETĂTOR

Nu vă luaţi foarte în serios, astăzi. Fiţi mai glumeţi, mai jucăuşi. Distraţi-vă!

CAPRICORN

Staţi de vorbă cu voi. Este o zi nemaipomenită pentru asta! Beţi ceva bun, mâncaţi ceva delicios şi staţi aşa, meditaţi. Este foarte important!

VĂRSĂTOR

Bucuraţi-vă de banii pe care îi faceţi. Nu fiţi nici foarte zgârciţi, dar nici foarte cheltuitori. Luaţi-vă ceva acolo, o prăjitură, o floare, ceva să decoreze mediul în care locuiţi. Aveţi nevoie de frumuseţe în jurul vostru.

PEȘTI

Tendinţa va fi una de escapism. Preferaţi să trăiţi mai mult în capul vostru, să vă imaginaţi lucruri, doar că, făcând asta, rataţi anumite detalii, nu vedeţi intenţiile adevărate ale celorlalţi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel