EXCLUSIV  Horoscop 14 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Toate reflectoarele pe o ZODIE!

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Marte a intrat recent în Leu. Te sprijină! Nevoia este de a face, de a te manifesta, de a străluci! Nu te gândi la ce spune unul sau altul. Fii curajos!

TAUR

Ține cont că acest careu te influențează pe plan profesional. Integrează schimbările mai mult. Ce ați făcut din decembrie și până acum?

GEMENI

Vorba dulce mult aduce! A intrat Marte în Casa 3, Uranus e în Casa 12. Să nu riscăm să supărăm anumite persoane. Sunt zile în care recomandarea e să vă calculați riscurile. Fiți mai pragmatici. 

RAC

Afișați încredere, pe de altă parte încă sunt niște lucruri care nu vă dau pace. E un cumul de stări astăzi la voi. 

LEU 

S-ar putea să aveți impresia că nu vă iese nimic, de fapt e o lipsă de atenție, de validare pe care nu o aveți. Din perspectiva mea, puteți să spargeți gheața unde alții nu o fac. Aduceți pe tavă un subiect pe care nu-l aduce nimeni. 

FECIOARĂ

Profesional, este o perioadă importantă. Ar trebui să stați puțin însă și în bancă voastră. Nu are rost să vă enervați. Ar fi bine să vă reorganizați prioritățile. 

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, previziuni pentru toate zodiile:

Săptămână cu beneficii pentru o zodie. Daniela Simulescu: Aveți curaj, aveți ambiție, nu pierdeți timpul!

Astrologul Daniela SImulescu a vorbit despre o săptămână foarte benefică pentru zodia Berbec:

„Pentru Berbec și cei cu ascendentul în Berbec, Marte intrat în Leu vă dă aplomb, vă dă curaj, vă dă ambiție. Marte în Leu se comportă ori ca un actor, ori ca un rege și dintr-o dată vreți iubire, vreți atenție, vreți afecțiune, vreți să vi se facă pe plac, aveți și Soarele și Mercur în Casa a 3-a. Cereți lucrurile acestea și le doriți, dar le cereți într-un mod intruziv. Discuțiile vor fi altfel, modul în care vă doriți lucrurile se schimbă, e o săptămână în care v-aș recomandă să vă pese doar de voi.

Săptămâna aceasta gândiți-vă doar la voi. Vreți să vă jucați, jucați-vă, vreți să vă distrați, distrați-vă, vreți să plecați în vacanță, plecați. Dacă oamenii din jur nu țin de voi, nu își fac treaba, nu ascultă, nu pierdeți timpul. Nu trebuie să pierdeți timpul din niciun punct de vedere. Marte în Leu e foarte bun spre a fi iertat, vă îndeamnă să vă jucați, să vă dați mari. Mult curaj peste tot, dramatizați și jucați-vă, enervați-vă. Marte în Leu e precum copilul acela care își dorește ceva și, dacă nu i se dă, se tăvălește până când obține ceea ce-și dorește și nu se lasă și învață că dacă va face așa, va obține.

Și voi săptămâna aceasta, dacă vă supărați, faceți nazuri, obțineți ceea ce vă doriți. Foarte mult curaj. Nu contează cum sunteți pe dinăuntru, important e cum vă manifestați“, a conchis astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel