Horoscop 12 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Certuri cu partenerul de la bani. Zodia care trebuie să aibă grijă

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels(Ketut Subiyanto)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels(Ketut Subiyanto)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

"Chiar dacă zilele următoare nu vor fi marcate de multe aspecte, nu avem de ce să ne plângem. Cel puțin din punct de vedere astrologic. Retrogradarea lui Mercur va începe să își facă din ce în ce mai mult efectul. Stările provocate de Luna Plină din Pești încă se resimt. Luna va tranzita astăzi semnul Berbecului, ceea ce înseamnă că totuși vom avea chef să ne ocupăm de sarcini” atrage atenția Daniela Simulescu. 

”Ne apropiem de un alt careu Saturn - Uranus. Nu se află la grad perfect ca-n 2021, când a fost de trei ori, dar, oarecum, ne readuce aminte toate tensiunile de anul trecut. (...) Careul trezește multe tensiuni, iar cei cu marcaj fix în astrogramă (Taur, Vărsător, Scorpion), să fiți atenți că revin pe tavă lucruri întâmplate în trecut care vă vor sâcâi într-un mare fel” spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, despre perioada următoare. 

În 16 septembrie, vom avea un careu între Venus în Fecioară și Marte în Gemeni. ”E o tensiune între cele două: Venus e cu iubirea, Marte e cu pasiunea, cu acțiunea și cu senzualitatea. Apare o tensiune, multe relații vor trece printr-o zonă pasiv-agresivă și apar dificultății, mai ales la nivel de comunicare. Acest careu se simte mai ales în hărțile celor care au marcaj mutabil, vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător și de Pești. 

În 17 septembrie, vom avea o opoziție între Soare și Neptun, debusolantă, plină de confuzie, în care să avem grijă să nu-i credem pe cei din jurul nostru, cu atât mai mult cu cât chiar noi vom avea tendința de a-i manipula", spune astrologul Daniela Simulescu.

Balanță

Negociere - este un ping-pong fantastic. Dacă încheiaţi un contract, voi veţi înţelege ceva, iar ceilalţi altceva. Dar şi cu partenerul vor exisa astfel de probleme. 

Scorpion

Aveţi chef să munciţi, dar parcă oamenii nu vă apreciază la adevărata valoare, parcă nu văd cât de competitiv sunteţi, asta pentru că undeva forțaţi. Dacă nu se întâmplă lucrurile, deşi voi împingeţi, împingeţi, gândiţi-vă dacă nu ar fi mai bine să le lăsaţi să vină de la sine. Atunci când vin de la sine, lucrurile sunt mult mai serioase.

Săgetător

Este o zi bunicică pentru voi. Vă ies lucrurile şi ştiţi să îi convingeţi pe ceilalţi, aveţi vorbele la voi, sunteţi curtenitori, sunteţi destul de seducători. Dacă aveţi ceva de obţinut astăzi, "băgaţi cărbune".

Capricorn

Atenţia voastră ar trebui să fie direcţionată către casă. La serviciu ți se va cere să mai stai peste program, dar tu ştii că trebuie să rezolvi ceva acasă. Trebuie să găsiţi un echilibru între cele două zone importante.

Vărsător

Cheltuieli, dar cheltuieli necesare, utile. Astăzi veţi avea impulsul de a vă arunca... Învăţaţi să negociaţi cu voi înşivă. 

Pești

În problemele familiei nu aveţi cum să vă implicaţi, dar puteţi să îi ascultaţi pe cei dragi, să le acordaţi timp. Poate că ei au nevoie doar să fie ascultaţi astfel încât să poată să ia o decizie. Pe moment, vă enervaţi. Săptămâna aceasta aveţi grijă la certurile cu partenerul bazate pe partea financiară.  Poate unul dintre voi vrea să facă anumite investiţii şi celălalt nu vrea. Nu exageraţi!

Vezi și: Horoscop 12 septembrie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Schimbări la serviciu. Șefii iau decizii importante

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel