EXCLUSIV  Horoscop 11 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să aibă niște discuții cu șefii. Nu fugi!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur abia intrat în Berbec face un sextil cu Pluto din Vărsător. După ce trecut prin conjuncția cu Neptun și a fost dizolvat de acesta, iată că planeta transformării (Pluto) îl ajută pe Mercur să își recapete profunzimea și puterea. Vom comunica într-un mod mai asertiv și cu încredere. Să nu uităm că Mercur, când se plimbă în Berbec, intră, decide, pleacă. Nu stă să se mai gândească, să mai analizeze, să mai piardă vremea. Gata! Hotărâm aici, acum!

BERBEC

Vei fi destul de vorbăreț, dar, cumva, cuvintele tale au și foarte multă greutate, astăzi. Ai şi curaj, dai şi greutate, dar şi intensitate cuvintelor.

TAUR

Un pic din tine va dori să fie mai rezervat, un pic din tine va dori să îşi vadă interesul astăzi şi, cumva, trebuie să o faci, mai ales privind zona profesională.

GEMENI

Vei primi susţinere, vei avea mai multă încredere în ideile şi soluţiile pe care le ai.

RAC

Nu fugi de discuţiile cu şefii, ba, mai mult, caută-le tu şi încearcă să fii foarte curios, încearcă să îi întrebi ce poţi să faci să îţi îmbunătăţeşti actuala poziţie, ce poţi să faci să avansezi. Bazează-te pe ceea ce spun ei! Nu te supăra, pentru că, pe moment, este posibil să îţi vorbească despre anumite lucruri pe care deja le faci, dar ei nu le văd.

LEU

Găseşte un echilibru între nevoia de a te simţi important, că tu ştii bine nişte lucruri, dar şi nevoia de a fi mai umil, de a fi mai modest. Nu îţi strică modestia! Ştii nişte lucruri, dar nu le ştii pe toate. Cu siguranţă, poţi să mai înveţi. Dacă faci asta, îţi va merge foarte bine.

FECIOARĂ

Trebuie să te bazezi mai mult pe ceilalţi, pe susţinerea, ajutorul şi timpul lor. Nu îţi fie teamă să le ceri ajutorul.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel