EXCLUSIV  Horoscop 11 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia orbită de intențiile unor persoane. Vei fi dezamăgit

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Conjuncția Marte-Saturn în Pești este în continuare activă. Pe de o parte, vrem să visăm. Dar, pe de altă parte, trebuie să fim cât mai pragmatici. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Mercur retrograd se apropie de o Conjuncție cu Soarele în semnul Berbecului. 

BERBEC

Trebuie să ai în vedere că ai multe atuuri din partea stelelor. Nu îţi ies 100% lucrurile aşa cum ţi-ai fi dorit, dar este important să ai iniţiativă. Măcar prin discurs să spui că vrei nişte lucruri.

TAUR

La tine, zilele acestea şi finalul săptămânii îţi atrag atenţia asupra faptului că nu eşti cel mai deştept, cel mai tare şi că un pic de modestie nu ar strica sau un pic de acceptare a faptulul că nu ai cum să le ştii pe toate.

GEMENI

S-ar putea să fii un pic orbit în ceea ce priveşte intenţiile unor persoane şi, pe undeva, s-ar putea să te simţi dezamăgit şi luat la mişto. Du-te acasă, suferă puţin acolo, după care revino-ţi!

RAC

Profesional, vor fi foarte multe ciudăţenii pe care nu le poţi controla aşa cum ţi-ai dori tu. Încearcă să nu fi foarte autoritar, zilele acestea, cu nimeni din jurul tău şi nici cu tine, dacă se poate.

LEU

Vorbiţi mult şi gândiţi mult. Emiteţi foarte multe prejudecăţi, vă întâlniţi cu dublu standard, apelaţi la el. Decât să vorbiţi şi să gândiţi mult, să pierdeţi timpul aiurea, mai bine citiţi, învăţaţi.

FECIOARĂ

Învăţaţi pe propria piele, din greşelile voastre ceva din punct de vedere financiar. Poate aţi dat prea mulţi bani pe ceva, poate v-aţi păcălit, poate v-aţi lăsat influenţaţi. Trebuie să vă daţi seama unde cheltuiţi banii aiurea.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel