EXCLUSIV  Horoscop 1 ianuarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții aprinse pentru o zodie. Îndoieli în relație

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Chiar în prima zi a anului, astrele vor să ne dea o lecție. Avem un careu între Venus intrat recent în Săgetător și Saturn din Pești. Este genul acela de aspect care creează tensiuni interioare. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. După care vom face tot posibilul să ne implicăm în situațiile în care să ne demonstrăm din nou toate aceste lucruri. În plus, Venus din Săgetător are exces de zel și vrea optimism, iar Saturn din Pești vrea să separe într-un mod radical realitatea de speranță.

BERBEC

Vei fi foarte arţăgos. Ai tendinţa de a te lăuda, dar te lauzi pe baza unor argumente stupide. Stai departe de discuţiile importante şi ocupă-te doar de cele zilnice, cotidiene.

TAUR

S-ar putea ca astăzi să vezi lumea cu nişte ochelari mai neplăcuţi, mai gri. Stai departe de cheltuieli, în cazul în care se poate plăti pe undeva, ceva astăzi şi stai departe de excese.

GEMENI

Disputele cu partenerul ar trebui evitate. Sai cât mai departe de ele! Încearcă să îl asculţi, să îl auzi, să stai în banca ta şi să laşi timpul să treacă.

RAC

Te dai peste cap de cele mai multe ori degeaba. Încerci să le faci pe toate crezând că oamenii te vor iubi. Înainte, ar fi bine să te asiguri că oamenii şi vor asta.

LEU

Încearcă să nu fi foarte dur cu copiii, dacă nu fac ceea ce vrei tu. Încearcă să nu fi exigent cu oamenii din jurul tău

FECIOARĂ 

Veţi avea dorinţa de a înfrumuseţa locul în care sunteţi, însă în acelaşi timp s-ar putea să aveţi îndoieli în ceea ce-l priveşte pe partener sau vă veţi contrazice cu el mai mult decât este cazul.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel