Horia Brenciu, Teo Trandafir şi Andra, premianţii galei Radar de Media

Horia Brenciu, Teo Trandafir şi Andra s-au numărat printre premianţii galei Radar de Media de joi seara. Horia Brenciu a câştigat Marele Premiu Radar de Media, în timp ce Andra a fost desemnată "Artistul anului", iar Teo Trandafir, "cea mai populară vedetă TV din România".

"Cea mai bună emisiune TV" a fost declarată producţia ProTV 'Vorbeşte lumea', cel mai bun blog - viatacuaromadecafea.com, 'cel mai bun serial TV în România' - 'Las Fierbinţi' (ProTV), 'cel mai bun show de divertisment' - 'Chefi la cuţite' (Antena 1) şi 'cea mai populară vedetă TV din România' - Teo Trandafir (Kanal D).

"Trăiesc într-un loc pe care mi l-am dorit (...) un loc care îmi permite să îmi îngădui să nu urăsc, să nu port războaie", a spus Teo Trandafir, la primirea distincţiei.

De menţionat că premiul pentru 'cea mai bună emisiune informativă' i-a fost acordat lui Dragoş Pătraru pentru 'Starea Naţiei'. 'Vă daţi seama unde a ajuns ţara asta dacă cea mai bună emisiune informativă e 'Starea Naţiei'?', a spus realizatorul, cu umor, după anunţarea distincţiei.

'Melodia anului' a fost desemnată piesa 'Yodel It!', ce a reprezentat România la Eurovision, anul acesta, premiul revenind atât interpreţilor - Ilinca Băcilă şi Alex Florea - cât şi delegaţiei României la concursul cântecului european, de la TVR.

'Cel mai sexy star tv masculin' a fost votat Florin Ristei, iar 'Cel mai sexy star tv feminin' - Ilinca Vandici. Titlul de 'cel mai bun cuplu de prezentatori' a fost acordat lui Răzvan şi Dani - realizatorii matinalului de la Antena 1.

Totodată, două producţii Pro TV au primit premiile de 'cea mai bună emisiune de reportaje/anchete/investigaţii' şi de 'cel mai bun jurnal de ştiri' - anume 'România, te iubesc!', respectiv 'Ştirile ProTV'. Emisiunea 'Bravo, ai stil!' de la Kanal D a primit premiul pentru 'cel mai bun reality show', în timp ce titlul de 'cea mai bună producţie de radio' a fost primit de emisiunea 'Râzi cu Sergiu şi Andrei' de la Kiss FM.

[citeste si]

Primul premiu special al serii i-a fost înmânat artistului Ştefan Câlţia, de către ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu. Un alt premiu special, pentru 'Cercetare şi Ştiinţă', i-a revenit Ralucăi van Staden, pentru microsenzorii ce depistează cancerul în organism în 6 minute. Aceasta a spus că o dovadă că tinerii sunt interesaţi de cercetare este evoluţia echipei sale, de la două persoane, la 17, în prezent. Premiul special pentru implicare în viaţa socială i-a revenit Mihaelei Geoană.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel