Urmărește emisiunea live



Herjeu: Așa mi-o voi aduce aminte MEREU. Legătura NEȘTIUTĂ cu Draga Olteanu Matei

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu a scris un mesaj emoționant despre Draga Olteanu Matei. 

"Acum 20 de ani mă sună o amică: ”Nu știam că ești prieten cu Draga Olteanu Matei”. Nici nu sunt, spun eu, n-o cunosc decât ca oricine altcineva, de la teatru sau tv.

”Vai, ce te-a lăudat adineauri, la TVR 2, de zici că erați prieteni de-o viață”. Am căutat emisiunea, într-adevăr, spusese multe lucruri frumoase despre mine, pentru care i-am rămas recunoscător toată viața. Nu mi s-a-ntâmplat de multe ori să fiu apreciat public de cineva cu care să nu mă fi întâlnit niciodată până atunci.

Aveam s-o cunosc în persoană la scurt timp, întâlnire provocată de mine ca să-i pot mulțumi. Apoi am invitat-o în juriul LicArt, festivalul național de arte pe care-l organizez. Apoi, la mulți ani distanță, am fost amândoi în juriul unui concurs de trupe de teatru de liceeni, la Focșani.

Ne-am mai auzit la telefon și am vizitat-o la Piatra Neamț acum 3 ani (de atunci e și poza). Am stat de vorbă multe ore și m-am bucurat iar de poveștile sale și de plăcerea pe care o avea de a le spune. Eu așa mi-o voi aduce aminte mereu. Din păcate, din cauza sănătății, n-a putut veni la premiera piesei mele la Bacău. Și am tot sperat de atunci c-o s-o revăd înainte de...Din păcate, nu s-a-ntâmplat. Mulțumesc mult, Draga mea Dragă și drum lin...", a scris Radu Herjeu, pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel