Hellen Mirren le răspunde celor care au confundat-o cu iubita lui Keanu Reeves

Săptămâna trecută au apărut primele fotografii ale iubitei lui Keanu Reeves, Alexandra Grant: la vederea acestor imagini, multă lume a crezut că este vorba de actriţa britanică Helen Mirren, ţinând cont de asemănarea izbitoare dintre ele, relatează luni ziarul spaniol La Vangardia.

Cunoscutul actor american Keanu Reeves a apărut duminică pe covorul roşu la o gală de film din Los Angeles, alături de noua sa iubită, Alexandra Grant, scrie Agerpres. 

După aproape două decenii fără vreo relaţie oficială, sau despre care să se ştie ceva public, actorul din The Matrix a găsit din nou dragostea în braţele Alexandrei Grant, în vârstă de 46 de ani.

Când Reeves a venit la petrecerea din Los Angeles, la braţ cu iubita lui, mulţi au crezut că este vorba de actriţa britanică Helen Mirren, în vârstă de 74 de ani.

De fapt era vorba de artista Alexandra Grant (46), mult mai tânără decât veterana actriţă britanică, dar cu care împărtăşeşte o mare asemănare fizică.

Hellen Mirren a fost săptămâna trecută invitata programului american Enterntainment Tonight, cu prilejul lansării pe ecrane a noului ei film, "The good liar". Totodată, a fost un moment bun pentru a vorbi despre confuzia care s-a făcut între ea şi Alexandra Grant.

"Este o mare onoare pentru mine. Pare o femeie încântătoare. Pe de altă parte îl cunosc foarte bine pe Keanu, deoarece a făcut un film cu soţul meu [Taylor Hackford] în urmă cu câţiva ani. De aceea cred despre el că este una dintre cele mai adorabile şi drăgăstoase persoane din lume", a spus actriţa.

Şi a încheiat subliniind: "Deci nu pot spune despre ea decât că este o femeie norocoasă şi sunt sigură că şi el este la fel de norocos să o aibă alături ca parteneră"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel