Helena Bonham Carter, după despărţirea de Tim Burton: 'Sunt foarte fericită acum cu altcineva'

Actriţa britanică Helena Bonham Carter a dezvăluit într-un interviu că a reuşit să treacă peste despărţirea de regizorul american Tim Burton şi că este foarte fericită în prezent alături de un alt partener de viaţă, informează Press Association. 

Helena Bonham Carter şi Tim Burton şi-au anunţat despărţirea în 2014, punând astfel capăt unei relaţii care a durat mai mult de un deceniu. În prezent, actriţa de 53 de ani, care are doi copii cu Tim Burton, în vârstă de 61 de ani, a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Harper's Bazaar că acea despărţire a fost dureroasă, dar a reuşit să treacă peste ea şi are în prezent o nouă relaţie amoroasă.

'Te desparţi, plângi, te plictiseşti să mai plângi, apoi în cele din urmă mergi mai departe', a declarat Helena Bonham Carter. 'Sunt foarte fericită cu altcineva. A fost ca un fel de magie neaşteptată care a apărut în viaţa mea', a adăugat actriţa. În acelaşi interviu, vedeta de film şi televiziune a dezvăluit că, deşi a înaintat în vârstă, acest aspect nu a provocat o diminuare a calităţii rolurilor ce îi sunt oferite.

'Când am împlinit 50 de ani, mă temeam că voi intra pe panta descendentă. Însă a fost exact contrariul. Nu cred că am fost vreodată mai fericită sau să mă simt mai împlinită ca acum. Această înflorire uriaşă a producţiilor de televiziune înseamnă poveşti bazate pe personaje, aşadar există multe posibilităţi de alegere şi există multe roluri. Când eram tânără, oamenii te considerau deja 'bătrână' în această meserie după ce treceai de 30 de ani', a adăugat vedeta britanică.

Helena Bonham Carter va putea fi văzută în curând în rolul prinţesei Margaret în următorul sezon al serialului 'The Crown', produs de platforma de streaming Netflix. Artista britanică a fost recompensată cu trofeul British Icon la gala Women Of The Year organizată marţi seară de revista Harper's Bazaar, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel