Heidi Klum s-a transformat de Halloween în zombie, sub ochii fanilor

Fanii au urmărit-o nerăbdători, joi, pe Heidi Klum transformându-se treptat într-un zombie în vitrina unui magazin din New York, pentru petrecerea sa anuală de Halloween, relatează DPA, citează Agerpres.

Klum a transmis întregul proces prin intermediul social media, publicând înregistrări video din vitrina Amazon Books din Manhattan în timp ce corpul îi era învelit într-un costum mulat pe corp, cu aspect sinistru, realizat din silicon.

Modelul şi vedeta de televiziune, în vârstă de 46 de ani, obişnuieşte să şocheze anual alegând costume extravagante şi neobişnuite cu ocazia sărbătorii de Halloween.

O echipă de specialişti a lucrat o zi întreagă la transformarea lui Klum în personajul ales pentru faimoasa sa petrecere anuală de Halloween, ajunsă la a 20-a ediţie. În ultimii ani, vedeta a ales să se costumeze în personajul Fiona din filmul de animaţie Shrek, o bunică ridată, vampir sau extraterestru.

Potrivit People, întregul proces de costumare a durat 12 ore.

Klum a ajuns la petrecerea de Halloween în cursul nopţii, însoţită de soţul său, Tom Kaulitz, costumat într-un astronaut plin de sânge, conform Mashable.

Heidi Klum şi Tom Kaulitz, chitaristul formaţiei Tokio Hotel, în vârstă de 30 de ani, s-au căsătorit pe 3 august pe un iaht de lux în largul insulei italiene Capri. Klum a fost căsătorită anterior cu Seal şi au împreună trei copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel