Harry, îngrozit că rămâne NEÎNSURAT. De ce l-au părăsit, de fapt, fostele iubite. Roya Nikkhah: Era foarte îngrijorat că nu se va însura niciodată

Foto: Instagram Sussex Royal
Foto: Instagram Sussex Royal

De ce se temea Prințul Harry că nu se va însura niciodată.

Chiar dacă pare că ar fi fost un mare cuceritor în tinerețe, Prinţul Harry a trecut prin momente dificile și s-a temut că nu se va căsători niciodată din cauza că fostele sale iubite, Chelsy Davy şi Cressida Bonas, aveau trac de presă și erau mereu îngrijorate să nu fie văzute și filmate.

Editorul regal Roya Nikkhah este cel care a făcut această dezvăluire, într-un nou documentar BBC.

Ei bine, se pare că actuala soţie a prinţului, Meghan Markle, nu este singura care se plânge de tratamentul abuziv al presei în ceea ce o priveşte, pentru că prin același tratament au trecut și fostele iubite ale nepotului Reginei Elisabeta a II-a.

Editorul regal a spus că relaţiile Prințului Harry cu Chelsy Davy şi Cressida Bonas au fost afectate de lumina reflectoarelor.

În documentarul BBC, "Prinţii şi presa", se vorbeşte pe larg despre Prinţii Harry şi William și partenerele lor, în relaţia cu presa.

"Era foarte îngrijorat că el va rămâne pe-afară"

După ce relațiile dintre Prințul Harry și Chelsy, respectiv Cressida s-au încheiat, din cauza faptului că acestea nu au reuşit să facă faţă presiunii regale, Harry se temea că n-o să aibă niciodată o familie, în timp ce toţi prietenii lui se aşezau la casa lor.

"În acel moment, Harry avea treizeci de ani. Mulţi dintre prietenii lui se căsătoreau şi aveau familii. Era foarte îngrijorat că el va rămâne pe-afară, pentru că nu reuşea să găsească pe cineva care să accepte presiunea rangului lui", a declarat Roya Nikkhah.

Prințul Harry şi Chelsy Davy, o britanică născută în Zimbabwe, au format o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, între anii 2004 şi 2011.

Următoarea relaţie serioasă a Prinţului a fost cu actriţa Cressida Bonas, care s-a întâlnit cu Harry între 2012 şi 2014, dar care n-a fost pregătită pentru o viaţă în care nu mai putea să aibă intimitate.

Meghan Markle a fost cea care a rezistat și încă rezistă cel mai bine presiunii presei și a fost cea care i-a potolit frica Prințului Harry, cu preţul părăsirii familiei regale şi exilării în Statele Unite ale Americii, acolo unde cei doi locuiesc, în prezent, alături de copiii lor, Archie şi Lilibet Diana.

Prințul Harry s-a temut și ca Meghan Markle să nu pățească la fel ca Prințesa Diana

Prinţul Harry, care a şocat Marea Britanie anul trecut când el şi soţia sa Meghan au anunţat că renunţă la atribuţiile regale, i-a declarat celebrei realizatoare de televiziune americane Oprah Winfrey că se temea de faptul că istoria s-ar putea repeta, relatează luni Reuters.

"Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă", a spus Harry, referindu-se la mama sa, prinţesa Diana, care era urmărită de presa tabloidă britanică şi a murit la vârsta de 36 de ani într-un accident de maşină la Paris, după divorţul de prinţul Charles.

"Sunt pur şi simplu uşurat şi fericit să vorbesc cu tine, cu soţia mea lângă mine. Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea (Diana), să treacă prin acest proces singură în toţi acei ani", a spus Harry în interviu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel