Harrison Ford, replică acidă la aprecierile lui Donald Trump

Celebrul actor Harrison Ford a răspuns în mod caustic la aprecierile primite din partea magnatului imobiliar care țintește președinția SUA, Donald Trump, conform unui material publicat de starpulse.com.

Săptămâna trecută candidatul republican la președinția SUA declara pentru publicația New York Times că îi plac foarte mult filmele de acțiune în care președintele SUA este prezentat într-o postură eroică, indicând în special filmul "Air Force One", în care rolul liderului de la Casa Albă este interpretat de Harrison Ford.

Acest film din 1997 îl prezintă pe președintele american luptând cu un grup de teroriști ruși care au preluat controlul asupra avionului prezidențial, Air Force One, în zbor, cu familia prezidențială la bord.

"Filmul meu favorit este cel cu Harrison Ford din avion (...) Îl iubesc pe Harrison Ford și nu doar pentru faptul că închiriază din proprietățile mele. El ia apărarea Americii", susținea Donald Trump despre actor..

Răspunsul a venit din Australia unde Harrison Ford se află într-un turneu de promovare a noii superproducții "Star Wars: The Force Awakens".

"Donald, este vorba doar despre un film. Lucrurile nu stau așa în viața reală. Dar cum ai putea tu să înțelegi asta?", a replicat Harrison Ford.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel