Hannelore și Bogdan, divorț. Andi dă cărțile pe față

Andi și Hannelore
Andi și Hannelore

Ispita Andi a vorbit despre ceea ce a simțit în momentul în care a aflat că Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii au divorțat.

După ce Hannelore a ales în emisiunea Insula Iubirii să rămână în continuare cu partenerul ei, Bogdan, în defavoarea lui Andi, ispita vorbește despre divorțul dintre fostul cuplu din emisiune.

„Am simţit bucurie pentru ea că a realizat că trebuie să se elibereze. Că nu o nuntă, nu un act o poate face fericită. I-am explicat şi ei şi tuturor o să vă zic acelaşi lucru. Sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost frumos, dar a fost atunci. Nu mai este nici mediul propice, nici din partea mea, nici din partea ei probabil. Nu are rost să forţăm un lucru de dragul vremurilor trecute, când nu mai suntem aceeaşi", a explicat Andi.

I-ar mai da Andi o șansă?

„Îi pot oferi prietenia mea, i-am spus şi după târg. Eu nu aş mai acorda a doua şansă. Atunci trebuia profitat, acum din păcate este prea târziu. Nu ştiu dacă aş putea să o privesc pe Hannelore ca pe o viitoare iubită", a spus el în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

Vezi și: Hannelore, sarcină pierdută. Bogdan vorbește despre momentul dureros

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel