Hannelore, prima declarație despre despărțirea de Bogdan: V-am mințit....

Hannelore și Bogdan, Insula Iubirii
Hannelore și Bogdan, Insula Iubirii

Hannelore de la Insula Iubirii vorbește pentru prima dată despre despărțirea de soțul ei Bogdan. Fosta concurentă a show-ului de la Antena 1 regretă că nu i-a acordat o șansă ispitei Andy.

"Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce. Am ajuns la ideea că da, voi aveți dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit. Și astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb. Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am învățat ceva important datorită Insulei iubirii: că viața se trăiește nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimentează pentru eternitate si că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem. Da, Andy e un bărbat frumos și mi-a plăcut, e un bărbat interesant, m-a atras și am vrut să mă ascund. Dar am greșit si realitatea ați văzut-o voi. Mă bucur că l-am cunoscut și de asemenea soțul meu sau fostul, e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alături de mine, am avut momente frumoase dar şi grele, un bărbat lângă care m-am maturizat, am învățat şi față de care în unele situații am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor. Dar asta nu e o problemă, experiențele vieții sunt bine venite, pentu asta trăim. Suntem diferiți si viața ne oferă surprize, să le trăim și să nu ne mințim!

În legatură cu verigheta, acest minunat simbol al uniunii, cercul perfect care continuă și nu se întrerupe niciodată... un adevăr stabilit de mii de ani...îl respecți dar..oamenii mai iau si o pauză, relațiile se schimbă, se transformă și regenerează. Să luăm exemplu de la natură: totul are un început si un sfârșit și să nu regretăm, să trăim, să respectăm și să lăsăm resentimentele la o parte. O femeie poate fi cea mai puternică atunci când este subestimată şi se renaşte atunci când alții se aşteaptă mai puțin. Un început de an frumos, plin de realizari și o zi minunată vă doresc tuturor!", a scris Hannelore, pe contul său de Instagram.

Vezi și: Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii, despărțire-șoc. Ce a apărut pe rețelele sociale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel