HALLOWEEN 2017 Google Doodle. Ce te învață doar pe 31 octombrie

HALLOWEEN 2017 Google Doodle. Marți, 31 octombrie, de Halloween, Google ne întâmpină cu un Doodle special: un video cu Jinx, o fantomă singuratică. Aceasta pornește în căutarea unui costum perfect. Prin ce peripeții trece aflați dând click pe animația pe care v-o propune Google pentru Halloween, 31 octombrie. Concluzia acestui Doodle, pe care o descoperiți alături de fantoma Jinx, este una singură: costumându-te, interpretând un rol, niciodată nu vei fi mai bun decât atunci când ești tu însuți.

HALLOWEEN 2017 Google Doodle. Trebuie să știți că respectivul Doodle nu este disponibil peste tot, ci doar în anumite țări printre care Marea Britanie, Franța, Spania, Portugalia, Olanda, Grecia, România, Bulgaria, Croația, Austria, Cehia, Polonia, Rusia, Suedia, Norvegia, Estonia, Letonia, Lituania, Canada, SUA, Argentina, Uruguay, Chile, Peru, Columbia, Japonia, Noua Zeelandă, Taiwan, Indonezia, Filipine și Vietnam.

HALLOWEEN 2017 Google Doodle. Halloween este o sărbătoare de origine irlandeză (celtică), preluată în timp de multe popoare din lumea occidentală. Mulți îi spun Noaptea vrăjitoarelor. Sărbătoarea începe în seara zilei de 31 octombrie și se încheie a doua zi.

HALLOWEEN 2017 Google Doodle. Halloween își are originile păgâne în sărbătoarea celtică Samhain, celebrată în Antichitate în Anglia și Irlanda, pentru a marca sosirea Anului Nou celtic. Conform tradiției, sufletele morților se întorc acasă în ajunul zilei de Samhain, potrivit Enciclopedia Universală Britannica. Vrăjitoarele, spiridușii, pisicile negre și fantomele hălăduiesc nestingherite. Se credea că seara aceasta era potrivită pentru preziceri referitoare la căsătorie, noroc, sănătate și moarte.

[citeste si]

HALLOWEEN 2017 Google Doodle. Riturile păgâne au influențat sărbătoarea creștină din ajunul Zilei Tuturor Sfinților. Sărbătoarea a fost laicizată treptat și introdusă în SUA la sfârșitul sec. XIX. Spirite rele și personaje supranaturale sunt interpretate de copii mascați care sună la uși și primesc dulciuri, strigând "Trick or treat" (în engleză plătești sau o pățești), unde cuvântul "trick" se referă la poznele care fac parte din tradiția de Halloween.

HALLOWEEN 2017 Google Doodle. Dumneavoastră sărbătoriți Halloween?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel