EXCLUSIV  Hainele donate de Oana Zăvoranu, puse la VÂNZARE. "Le-am obținut cu pumni. Nu negociez"

Oamenii au stat ore întregi, miercuri, la ușa Oanei Zăvoranu sperând că vor primi de pomană haine, încălțăminte și accesorii din partea vedetei.

Unii dintre ei au vrut să aibă o amintire de la ea, dar alții au vrut să scoată profit de pe urma acestei acțiuni. Așa că, după ce au obținut haine și încălțăminte de la Oana Zăvoranu, s-au gândit să le vândă la prețuri destul de mari. Pe Olx și alte site-uri de specialitate au fost publicate anunțuri despre aceste produse.

Trebuie precizat că nimeni nu are de unde să știe dacă respectivele haine chiar sunt de la Oana Zăvoranu. Sunt mulți care profită de orice mijloc pentru a-i înșela pe creduli. Dar haideți să vedem cum sună anunțurile comerciale după acțiunea Oanei Zăvoranu.

O persoană vinde "Cizme Report Segnature from Oana Zăvoranu" la prețul de 300 de euro. Pentru autenticitate, internautul lasă mărturie și autograful obținut de la vedetă.

"Cizmele sunt achizitie de la evenimentul actiune facut de Oana Zavoranu ieri 29 noiembrie, dar imi sunt mici nr este 37. Cine vrea cizmulitele sexy de piele intoarsa... se prind prin acele bretele de cureaua de la pantaloni sunt smechere rau", vorba lui Oana ... haideti fetelor luati cizmele pentru seara de craciun 300 de euro si de la Oana Zavoranu... m-am uitat pe Report site si surorile kim kardasian sunt fan aceste cizme...", este anunțul de pe Olx. Greșelile aparțin internautului.

(w670)

O altă persoană vinde "Inel Argint, luat de la Licitația Oanei Zăvoranu". Iată anunțul: "Inel luat de la Oana Zăvoranu în data de 29 noiembrie 2017, din Argint. Predare personala in București".

(w670)

Altcineva scoate la vânzare "Sandale FERRE, NOI, luate de la Oana Zăvoranu", anunțul fiind următorul: "Sandale FERRE, originale, luate de la licitația Oanei Zăvoranu, NOI, fără urme de uzură".

(w670)

Altcineva vinde cercei de-ai Oanei Zăvoranu "obținuți cu greu după câțiva pumni și picioare".

VEZI ȘI: Oana Zăvoranu și-a donat hainele. Lecție de zile mari dată de o studentă

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel