GTA 6, anunțat oficial de Rockstar Games. Primul trailer urmează să fie lansat

Foto: Rockstar Games / Grand Theft Auto
Foto: Rockstar Games / Grand Theft Auto

Rockstar Games anunță următorul Grand Theft Auto în luna aniversării a 25 de ani

Rockstar Games, compania care a creat franciza de succes Grand Theft Auto (GTA), a anunțat că va lansa primul trailer pentru următorul joc GTA, GTA VI sau GTA 6, în luna decembrie. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a companiei, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea sa.

Rockstar Games a fost fondată în 1998 de frații Sam și Dan Houser, cu ideea că jocurile video pot deveni la fel de esențiale pentru cultura ca orice altă formă de divertisment. De atunci, compania a produs peste 50 de jocuri, dintre care cele mai cunoscute sunt cele din seria GTA, care a vândut peste 350 de milioane de exemplare la nivel mondial.

Seria GTA este cunoscută pentru realismul, umorul și violența, dar și libertatea pe care le oferă. În schimb, seria nu a dus lipsă de controverse de-a lungul timpului. Jocurile GTA permit jucătorilor să exploreze lumi deschise inspirate de orașe reale, să comită infracțiuni, să interacționeze cu personaje diverse și să participe la misiuni variate.

GTA V, al doilea joc ca vânzări din istorie

Ultimul joc din serie, GTA V, a fost lansat în 2013 și a devenit cel de-al doilea cel mai bine vândut joc din istorie, după Minecraft. Jocul a fost remasterizat și relansat pentru mai multe platforme, inclusiv pentru consolele de nouă generație, PlayStation 5 și Xbox Series X/S. Jocul include și un mod online, GTA Online, care permite jucătorilor să colaboreze sau să se confrunte în diverse activități. Acest mod online ar fi adus peste un miliard de dolari pe an companiei.

Nu se știu multe detalii despre următorul joc GTA, dar după scurgerile de informații din septembrie 2022, destinația este clară: Vice City, un oraș fictiv inspirat de Miami, care a fost scena jocului GTA: Vice City din 2002. În orice caz, cu siguranță următorul joc GTA va fi un eveniment major în industria jocurilor video și în cultura populară deopotrivă.

Trailerul din luna decembrie, așteptat cu nerăbdare de jucători

Rockstar Games a mulțumit jucătorilor săi pentru sprijinul incredibil pe care l-au primit de-a lungul anilor și a promis că va continua să creeze jocuri de care sunt cu adevărat pasionați. Compania a spus că este foarte entuziasmată să le arate fanilor primul trailer pentru următorul GTA în luna decembrie și că așteaptă cu nerăbdare mulți alți ani de a împărtăși aceste experiențe cu toți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel