€ 5.0914
|
$ 4.3359
|
Curs valutar: € 5.0914
|
$ 4.3359
 

Greșeală mare atunci când prăjim carne
Autor: Rodica Mitu

carne_26967200
 

Unele gospodine fac o greșeală când vine vorba de prepararea cărnii.

„Ce trebuie știut atunci când prăjim carne? Că nu e nevoie să mai adăugăm ulei în cratiță - cât ar fi de slabă, orice bucată de carne are un strop de grăsime, iar prin căldură acesta se va topi.

Deci nu încărcați inutil preparatul cu calorii, o lingură de ulei aduce 100cal. Iar dacă vreți să nu fie greu de digerat, evitați prăjirea excesivă, cu formarea unei cruste indigested, folosiți o prăjire tip înnăbușire, cu cratița acoperită cu capac”, a scris, pe Instagram, nutriționistul Mihaela Bilic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close